BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 29 september 2011

En vanlig dag..

Idag ser dagen ut som alla andra. Vakna, morgonmediciner, vägning och kontroller tas. Sen blir han frånkopplad så vi kan gå ut i lunchrummet för att äta frukost. Idag fick vi i honom 1 dl kräm utan alltför stora protester.
Sen gick vi tillbaka till rummet och provade golvet... J satte sig bakom honom och jag satte mig en bit framför för att försöka få honom att komma till mig. Det var lite skakigt och jobbigt men det gick! Vi får ta det lite pö om pö.

Vi lekte med ritplattan som han fick av våra vänner, sen ville han i vagnen igen så då passade vi på att gå ner och visa honom lekterapin. Han ville inte leka men han fick sett vad de hade och vet att det finns massor med leksaker där.


När vi kom tillbaka så lade jag och Leo oss och mös i min säng. Vi låg så en lång stund och tittade på barnprogram. Sen kom en av sköterskorna som skulle lägga om hans förband på magen och i ljumsken. Det stora förbandet på magen som sitter runt dränen byts egentligen mån och torsd, men det läcker en del från dränen så det blir nog byte på lördag redan.

Efter ronden så kom en av läkarna in och sa att de inte hade några andra planer för tillfället än att försöka driva ut vätskan i buken med kissemediciner. Det är det dom gör. Höjer dosen och försöker följa efter med salterna. Leo ligger lågt på natrium och kalium så det får han dagligen än. Vad jag förstod av läkaren så kan det ta tid innan vätskan försvinner, han sa att det kan ta så mycket som 1-2 veckor...
Jag hoppas verkligen att det går fortare än så.
 
Han har varit ganska dålig på att dricka idag och har kräkt mer än innan. Idag har han kräkts upp mat i 2 omgångar... Hoppas att det är magen som ställer till det.
Idag var det föräldramöte på Max´s avdelning så J åkte hem och gick på det. Han fick med sig Max hem som ville sova med pappa! =)

J kör ner imorgon igen. Jag har även hört mig för så att vi får prata med kirurgen imorgon. Vi har inte pratats vid ordentligt efter operationen. Jag vill veta lite hur det ser ut och vad han tycker. Speciellt nu när det var sista planerade op så är jag lite nyfiken på vad han har att säga.

Jag och Leo har haft mys ikväll. Jag har legat bredvid honom i sängen och läst bok och nu ligger han själv och bläddrar i den. Han börjar bli piggare för nu har han börjat skratta igen. Han skrattade åt Nicke Nyfiken i morse och det lät så härligt.

Lite lek på golvet
Skrattar åt barnprogrammen på tv

0 hade något att säga!: