BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 28 januari 2010

Underbar natt!!

Kl. 10,13
Natten har varit jobbig för min del. Jag har legat och lyssnat efter Leos eventuella kräkningar. När han väl kräkt så har det låtit som om han haft det superjobbigt. Idag när han vaknat så insåg jag att han har knappt kräkt något alls. Eftersom hans kräk idag är lite brunfärgat (antagligen pga gårdagens lite omilda behandling av tarmen) så kunde jag lätt se hur mycket det var. Räknade till 3-4 små fläckar, ca 2-3 ml... Han har aldrig kräkt så lite innan, speciellt inte på natten!! Helt underbart!! Än så länge har det gjort stor skillnad. Fast jag är fortfarande försiktigt optimistisk.
Han har kräkt 2 gånger nu senaste halvtimmen, men det e bara en munfull ungefär!

Idag skulle vi prata med dietisten, hon ringer nog sen. Förhoppningsvis kan vi sen höja hastigheten lite. Vi ska även ha kontakt med henne imorgon och skulle det vara så att vi e det minsta oroliga så får vi hennes hemnummer!! Snacka om fantastisk dietist, hon är en pärla. Gör verkligen allt för Leo.

Annars så njuter jag av det underbara vintervädret idag. Synd bara att det blåser en del, då blir det så himla kallt.

Kl. 17,50
Har pratat med dietisten för en stund sen. Hon var överlycklig hon oxå, över att det blivit så pass stor förändring med kräkandet. Vi har nu ökat hastigheten från 15 ml/timme till 20 ml/timme. Går allt bra ska vi imorgon öka till 25 ml/ timme osv de närmaste dagarna! Men vi ska definitivt gå långsamt till väga!
Snart är det dags för dagens träning! Idag är det SAS som gäller, 1½ timme. Kommer vara härligt trött ikväll!

0 hade något att säga!: