BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 30 januari 2010

Bowling, hjärtemånaden...

Igår var det jobb hela dagen, 9-19. Det var rätt så mycket folk så tiden gick ändå hyfsat fort.
Idag har jag & Jocke fått lite ensamtid! Vi skulle iväg och titta på barnstol till Leo. För att det skulle gå snabbt så kom farmor ner och passade ungarna. Max ville hellre vara med henne! ;-)
Nu har de gått ut för att åka pulka. Leo sover gott.

Vi hade turen att hitta en bilstol Lekia som var både snygg och billigare än på Babyland och Babyproffsen. Vi passade även på att luncha på "gyllene måsen" och handla lite på Maxi. Så skönt att äntligen kunna komma ut, bara vi två! Längesen nu.

Jag längtar till ikväll, då ska jag, Jessica, hennes syster Therese och Marie iväg och bowla!! Ska bli skitskoj med en riktig tjejkväll!

Annars på Leo-fronten är det rätt bra. Han kräker väldigt lite och max en munfull åt gången. Gigantisk skillnad mot innan. Sen är det ju lite synd att det verkar som att det han kräker galla nu. Det ger väldigt röd hud på honom eftersom han kräker mest på natten, och så ligger han i det. Vi håller på att öka hastigheten på maten, nu är vi "uppe" på 25 ml/ timme. Förhoppningsvis så kan vi höja till 30 ml/timme imorgon eller på måndag. På måndag skulle även dietisten ringa.
Förhoppningsvis kan vi snart vara uppe i 45 ml/ timme som vi hade innan. Ska börja skärpa mig med att mata honom nu. Innan var det så himla tradigt när han bara kräkte hela tiden, men det problemet har vi inte nu.

Måste påtala en sak, nästa månad är det hjärtebarnsmånaden. För att försöka samla in pengar till forskning om hjärtfel så säljer en del butiker sk hjärtepins. Jag har köpt båda motiven, Jocke köpte ena. Köp gärna en hjärtepin för att visa ert stöd och framförallt stödja forskningen om hjärtfel. Den är mycket eftersatt jämfört med cancerforkningen!
Vet ni att det föds 1000 barn med hjärtfel varje år och varje dag får 3 familjer veta att deras barn har ett hjärtfel!!

0 hade något att säga!: