BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 3 januari 2010

Träning...

Idag har Jocke jobbat och jag och ungarna har mest tagit det lugnt. Jag körde en maskin tvätt och diskade lite. Annars har jag mest softat i soffan med en bra bok. Läste Karin Alfredssons "Kvinnorna på 10:e våningen". Den var riktigt bra, så bra att jag läste ut den ikväll... =)

Annars så har det hänt en stor grej idag: Leo har knäckt koden till hur gåstolen funkar!!! Han har gått lite med den idag. Innan har han mest stampat i golvet med fötterna! Idag har han gått ca 5 meter, sakta men säkert! Så himla skoj att se att han fattar hur det funkar. Snart kommer han väl köra på oss i full fart.

Idag har jag även tränat på mitt wii igen, ca 30 minuter denna gången. Gjorde några övningar för låren som verkligen känns! Men det är bara skönt. Efter att jag hade tränat skulle Max prova! Han gav sig inte så han fick prova med min hjälp. När Jocke kom hem och vi sa att vi skulle äta blev han helt förtvivlad... Men vi fick mutat honom med att han och Jocke skulle spela ballong efter maten.

Nu sover mina killar gott. Jocke var trött så han la sig för en halvtimme sen. Trots det ska han antagligen upp inatt vid 3 för att se en hockeymatch!! Sen börjar han jobba kl 6 så han kommer inte att sova något emellan! Snacka om vansinne.

Men han har sig själv att skylla imorgon kväll när han kommer vara dödstrött!

1 hade något att säga!:

Imres pappa sa...

Kul med framstegen! De blir så nöjda själva också då, så man kan få en frist tills de blir frustrerade över nästa grej de vill göra.

Wii Fit är räddningen när man inte tar sig till gymmet (vilket i princip aldrig händer nuförtiden tyvärr...). Har du testat Wii Fit Plus? Träningsprogrammet man kan göra är ett stort lyft tycker jag.