BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 25 januari 2010

Nu händer det saker...

Idag kom ett väldigt efterlängtat brev! Från Lunds Lasarett. Och nej, det var inte om Leo faktiskt, utan om Max! Äntligen ska vi dit för att få reda på hur det blir med operation osv av hans hypospadi. Hoppas bara att Max e på bra humör på tisdag när vi ska dit!!
På onsdag ska jag till sjukhuset i stan med Leo, vägning, mätning, spruttagning, dietistmöte och så toppar vi upp med sjukgymnastmöte... Snacka om heldag på sjukhuset... Men, bättre allt på en gång än att behöva åka in flera dagar.

Annars är det rätt lugnt. Vi var på dop igår och det var himla trevligt. När vi var iväg fick Leo vara hos farmor och farfar. Första gången som vi är iväg en längre tid utan honom... Vi åkte vid halv 11 och hämtade honom vid 16. Och allt hade gått jättebra. Känns jätteskönt att veta att vi kan lämna bort honom till någon. Det är ju tänkt att vi ska gå på Lasse Winnerbäck-konsert i Landskrona i sommar! Då får ungarna vara hos farmor och farfar! Jag kommer inte ihåg senast vi gjorde något bara vi två... Ska bli underbart efter allt som varit med Leo.

Imorgon är det dags för tandläkarbesök... Skulle eg gått den 16/2 men då ska jag jobba. Ringde idag och skulle ändra tid, och så frågade hon om jag kunde imorgon! Trodde man skulle få en ny tid typ i mars-april... Lika bra att få det överstökat.

Imorgon kväll är det dags för ett nytt pass core! Ska bli skönt att svettas. Gick en lång runda idag med syster och Leo i det underbara vintervädret. Var ute och gick i en timme. Max var på kyrkis så han var inte ensam hemma! ;-)

Nu e det nog dags att lägga sig...

0 hade något att säga!: