BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 11 januari 2010

Magsjuka...

Vilken dag jag hade igår. Mådde ju illa hela torsdagen, sen mådde jag bättre på fredagen och lördagen fram till kvällen. På kvällen mådde jag lite sådär. Svårt att beskriva. Igår så var det bara att konstatera, magsjuka!! Jag mådde verkligen skit igår. Det var inte många gånger jag reste mig från soffan. Och äta var det inte tal om. Drack väl ca 1 eller 2 glas vatten på hela dagen...

Eftersom jag rände på toa flera gånger igår så hade jag nog behövt dricka massor med vatten, för idag vaknade jag med en ordentlig huvudvärk! Eftersom jag mår bättre idag så misstänker jag att det var pga vätskebrist.
Idag har jag fått i mig 2 mackor, ska vänta och se hur det går! Hoppas verkligen att det är över nu.

För att prata om något annat, idag ska jag till BVC med Leo, det är dags för läkarkontroll. Ska passa på att väga honom oxå, se om Minimaxen gjort någon nytta. Det verkar vara bra med minimaxen, enda problemet är när han kräker. Det är trögflytande och luktar fruktansvärt!!
Vi börjar bli väldigt trötta på kräkningarna nu så jag skickade ett mejl till dietisten i förra veckan som hon vidarebefordrade till Leos läkare, som jag hoppas ringer idag!! De MÅSTE ta tag i det och göra fler och noggrannare undersökningar nu!! Det är psykiskt påfrestande för oss och fysiskt påfrestande för Leo!

Annars har helgen varit helt ok. I lördags var Jocke, Max & Jockes mor iväg och åkte pulka på Söderåsen. Under tiden så var jag iväg på Väla och Familia för att försöka hitta ett par thermobyxor. Det fanns inte så många men jag lyckades hitta ett par.

0 hade något att säga!: