BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 21 januari 2010

Väla och träning!

Sitter uppe och väntar på att Leos mat ska ta slut så jag kan fylla på med mer och sen gå och lägga mig! Idag har jag och syster varit på Väla och köpt träningskläder/skor till mig (hittade ett par bra skor som jag kan träna i. Ordinariepris var 1200:-, nu såldes de för 599:-!) Underbart.och kopierat nyckel till henne. Kan nog vara skönt att kunna komma ut eller in även om inte vi är hemma. =)

Igår var Nilla här med Isaac och fikade. De var himla skoj, jag hade bakat sååå goda muffins! Jag har sparat receptet! Tiden gick fort och hon fick en hel del kläder och leksaker med sig hem. Saker som Leo växt ur eller lekt färdigt med!
På kvällen var svärmor och jag och tränade core. Det var ordentligt svettigt men skoj!

Imorgon blir det ett pass S.A.S igen (Styrka, Aerobics, Step). Ska bli skoj, speciellt nu när jag har bättre kläder och skor.
Måste även ut till Väla på eftermiddagen (igen!). Mina nya glas till bågarna hade kommit så de ska slipa in de imorgon. Hon ringde när jag var på Väla men de hade tyvärr inte tid då. Annars hade det varit idealiskt. Men jag behöver iofs handla ett skärp till Jocke och gympaskor till Max...

0 hade något att säga!: