BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 8 januari 2010

Är det verkligen fredag??

Känner mig väldigt förvirrad i veckodagarna nu. Kändes som att det var lördag idag, därför blev jag förvånad när jag hörde postbilen släppa ner posten i brevlådan... Min förvirring kan bero dels på att det var helgdag mitt i veckan och dels på att Jocke inte jobbar idag...
Vi skulle eg åkt till Jonte & Nilla ikväll men jag var dålig igår så det blir tyvärr inte av.
Var illamående hela dagen och det enda jag fick i mig var ca 1 dl vatten.. Kräkte en gång oxå så det var väl något magskit...

Men efter att ha sovit 1-1½ timme på dagen och gått till sängs vid 9 igår så mår jag bättre idag. Fast natten var kass, av helt andra orsaker. Vaknade vid 3-4 tillfällen och trodde det var morgon... Inte skoj när man behöver sova. Så jag vaknade med huvudvärk och frukosten fick bestå av 2 alvedon, ett halv glas vatten och lite filmjölk. Ville känna mig för. Men det gick ner så sen blev det en tallrik fil med müsli oxå.

Annars händer det nog inte så mycket idag, ska ta ut granen och städa undan julen... Inte så roligt men ändå skönt. Nu är man lite trött på grejorna.

Eg skulle Jocke, Max och farmor åkt iväg på pulka-utflykt och haft kaffe/varm choklad och mackor med sig. Men när vi kom upp i morse och det var -13 så avvaktade de lite! Får se om de tar det imorgon istället.

0 hade något att säga!: