BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 17 januari 2010

Nattsuddare

Har jobbat hela helgen så jag är lite trött nu. Borde ha lagt mig för längesen men jag vill samtidigt inte... Fattar inte var tiden tar vägen!
Det var helt okej att jobba lite. Känns lagom med en helg då och då... Det bästa med dagen var att en arbetskamrat kom och visade upp sin lille kille. Han är ca 2 månader och sååå söt! Det är då jag känner att jag saknar den där underbara första tiden. När allt e så nytt och härligt. Det hade vi aldrig med Leo. Jag är så tacksam att vi fick Max innan så jag har haft den där underbara tiden en gång åtminstone. Leo fick vi inte hålla förrän han var ca 1 månad! Hela den första tiden bestod av operationer, läkare/sjuksköterskor, provtagningar och massor med övervakning...

Jag tror att jag har nog inte riktigt förstått hur tufft det har varit egentligen! Man var så inne i det så man bara "flöt med"...
Jag ångrar inte att vi valde att "behålla" Leo men jag måste erkänna att jag trodde aldrig att det skulle bli så tufft! Jag hade ingen aning!!
Han skulle opereras, det visste vi, men sen skulle allt bli bra. Jovisst! Hans hjärta mår så bra det kan göra så det är jag inte orolig över. Det som är jobbigast är det j*vla kräkandet! Hatar det!
Han ska inte behöva kräkas hela tiden.

Jag blev faktiskt riktigt överraskad och väldigt glad när Leos hjärtläkare personligen ringde och informerade om läget! Att vi ska få remiss till dagvården inom någon vecka!! Det känns verkligen förtroendeingivande att han tar sig tiden att göra sånt själv! Men så är han en jätteduktig hjärtläkare, jag e glad att vi har honom!
Nu väntar jag bara spänt på när remissen ska komma!!

Måste berätta, idag var Max på gympa för första gången! De har gympa för 2-4 åringar på söndagarna mellan 10-11. Eftersom jag jobbade så gick farmor med honom. Han hade tyckt det var jätteskoj, när jag kom hem så sa han att vi måste köpa gymnastikskor! Får nog köpa ett par shorts oxå för de han fick ha idag var ett par pyjamasshorts! =)

Imorgon ska Max vaccineras ngn gång mellan 13-14. Så det blir nog svårt att hinna med det då. Men det var ingen"jympa" förrän nästa söndag så det passar bra, för vi ska på dop på söndag!

1 hade något att säga!:

Mathias sa...

Kan inte förstå hur det är att få ett barn som det är så mycket med från början. Vi hade det på ett annat sätt - vi trodde att vi hade fått ett friskt barn men kände hela tiden att det var nåt som inte stämde.

Det var väldigt jobbigt att känna att det var något på tok men inte veta vad - men det är lätt att säga att man hellre skulle haft det så att man visste vad som var på tok direkt från början. Jag antar att det är för och nackdelar med båda scenarion. Sen har vi inte haft det lika tufft som er, särskilt inte efteråt. Det var en period med kräkande efteråt, annars har det varit problem med maten och sömnen, men hur mycket som är relaterat till att han är hjärtbarn är svårt att veta, och när jag läser din blogg känner jag att jag inte har någon anledning att klaga alls! Att inte få sova ordentligt under lång tid är tärande. Jag hoppas verkligen ni slipper det där nattkräkandet, det är gräsligt.