BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 31 januari 2010

Görls night out!

Fy fanken vad skoj vi hade igår! Boxlingen var skitskoj trots att jag var urusel och hamnade sist! Hade gärna bowlat mer... ;-) Bjöd på en riktig klassiker igår, tappade klotet bakåt... Hittade aldrig något klot som passade mig, det jag hade var för tungt. Förhoppningsvis var det därför det gick så dåligt.
Efter bowlingen var det dags för mat, för min del blev det en smarrig schnitzel med stekt potatis och svampsås! Mumsigt värre. Till efterrätt blev det en smultronbakelse med hallonsås, den var inte fel!
Vi satt kvar vid bordet och snackade till klockan var nästan 23! Hade så jäkla skoj. Innan vi bröt upp så bestämde vi nästa bowlingkväll, den 20 mars e det dags igen! Behöver jag säga att jag längtar... =)
När jag kom hem så var jag uppe i varv så klockan hann bli 01,20 innan jag kom i säng. Sen skulle Leo ha ny mat vid 3. Jag satte ny mat sen började den jäkla matpumpen att pipa, och gjorde så varenda gång jag satte igång den så det tog ca en timme innan jag fick rätt på den! Sen var det samma visa vid halv 6! Sen var det dags att gå upp vid 8 så behöver jag säga att jag är helt färdig idag?? Det blev inte så jättemånga timmars sömn.

Nu har jag och syster Wii-tävling! Bra att röra på sig! Synd bara att jag förlorar fett!

0 hade något att säga!: