BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 13 januari 2010

Optikern, stackars Max...

Idag hade jag tid hos optikern för synundersökning. Jag har börjat se lite sämre på höger öga och efter undersökningen så fick jag reda på att jag har fått bättre syn på vänster öga och sämre på höger... Så det blev till att beställa nya glas.. Skoj utgift. =(
Eg. behöver jag 4 glas eftersom jag har två bågar, men jag får börja med glas till den ena bågen. Det kostar ju 1100 något per glas...

Sen var det dags att handla lite, tråkigt men nödvändigt.
Fick lite besked från dietisten idag ang. Leo. De hade diskuterat honom på deras möte och vi ska få en remiss till dagvården snart där de på "gastrosidan" ska ta olika tester och kolla upp honom ordentligt! Känns jätteskönt. Äntligen händer det något.
Igår bytte vi ju tillbaka till den andra maten som han haft rätt länge och jag har märkt stor skillnad idag. Han har inte kräkt alls lika mycket.

Nu ikväll råkade Max ramla när han som vanligt var igång och sprang. Skillnaden var bara att denna gången så blev han jätteledsen, värre än vanligt. Det ska rätt mycket till innan han ska beklaga sig... Sen har jag fått bära honom i kväll för han har inte kunnat stödja på foten, stackaren. Hoppas det har försvunnit till imorgon!

2 hade något att säga!:

Beatrice sa...

Vad skönt att det händer ngt! Att dom ska kolla upp Leo. Hoppas att han kan bli av med sina kräkningar!

Stackars Max,hoppas det är bättre imorgon!

Hoppas att allt är bra annars!

*kram*

Jessica sa...

Skönt att det händer nått ang Leos kräkningar. Blås på Max från oss och en kram till er alla =)