BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 6 januari 2010

Lat dag...

Jaha så var det onsdag redan. Röd dag men Jocke jobbar, bra betalt idag ju. Han jobbar imorgon oxå sen är det ledigt.

Veckan som hittills gått har varit lugn.
I måndags klippte jag Leo. Eller försökte, det är fortfarande lite snett men jag hade bara en nagelsax att klippa med... Ska köpa en frisörsax på apoteket. Det tog över en timme att klippa honom med lite små kram-pauser. Hela tiden satt Leo i bumbon och det gick bra, det är väldigt bra träning.

Igår var det dags för Max att gå på dagis igen. Vi kom dit lite sent eftersom vi vaknade först 8...
Under tiden han var på dagis så satte jag igång en maskin tvätt, diskade, dammsög och våttorkade halva huset och tränade 30 min på mitt wii. En bedrift eftersom jag har en väldig träningsvärk efter tränandet i söndags...

Efter vi kommit hem från dagis med Max så lyckades jag med konststycket att tvätta 2 maskiner tvätt till, diska och röja hemma innan Jocke kom hem. Kände mig faktiskt duktig.
Efter att ungarna somnat så kollade jag och Jocke på Olycksfågeln. Vi hade spelat in den när den gick. Jag tyckte den var ganska bra, inte som böckerna med det blir det ju sällan.
Sen "beordrade" Jocke mig i säng, han tyckte jag såg för bedrövlig ut. Jag var supertrött efter en dålig natt... Max var vaken en halvtimme och Leo kräkte och hade sig...Blev väldigt mycket avbrott i sömnen. Så jag blev glad för att han erbjöd sig att sitta uppe trots att han skulle jobba dagen efter.
Jag somnade strax efter 10 och sen vaknade jag vid 3 tillfällen innan midnatt, Leo kräkte en hel del.. Var uppe vid en 2-3 tillfällen efter det med Leo och sen kom Max in oxå... Så det var väl ingen riktigt bra natt inatt heller... Men jag känner mig piggare ändå.

Ska ta tag i och höra med läkarna igen ang hans kräkande , för det kan ju inte fortsätta så här! Skulle eg vilja avvakt en natt och inte ge Minimaxen för att se om det gör någon skillnad, men jag tror inte att det är det som gör det! Måste hämta ut mer av min medicin och behöver lite annat så det blir en tripp till apoteket idag.

Annars tror jag inte att jag ska göra så mycket idag, kanske ta och plocka undan lite julsaker.
Lekte lite med kameran i snön igår...


1 hade något att säga!:

Sofia sa...

Om du inte hittar nån frisörsax har jag för mig att jag har en du kan få låna. Fick min frissas gamla =).Det är bara att skrika till!