BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 2 januari 2010

Nya året...

Redan 2 dagar in på det nya året. Nyårsafton blev lyckad, god mat och trevligt sällskap. Nyårsdag blev som alltid, en väldigt lugn dag. Det gjordes ingenting som inte var tvunget utan vi sov i omgångar. Först jag, medan Jocke och Max gick till hans föräldrar. Sov faktiskt hela 1½ timme. Sen, när de kom hem så gick de och la sig. Klockan var väl runt 4 då. Vid halv 6 väckte jag dem! Då var det hög tid att åtminstone Max vaknade. Eftersom det var nyårsdag så var det pizzamiddag som gällde! Nästa tradition på det! Man orkar inte ställa sig och laga mat. Det var så gott med pizza.

Idag så fick jag sovmorgon, Jocke gick upp med Max när han vaknade halv 8. Jag gick upp vid kvart över 9. Eftersom det var ett tag sen vi handlade så åkte jag och Max iväg till Maxi och fixade det. Så fick Jocke möjlighet att vila lite. När vi hade handlat klart så träffade vi svärmor/farmor utanför Maxi och vi kom överens om att vi skulle gå ut och gå en lång runda när hon kom hem.
Det var ganska kallt så vi byltade på oss ordentligt. Max fick åka vagn då han inte orkar gå så långt. Sen var vi ute och gick i mer än en timme! Det var lite bistert men samtidigt väldigt skönt! Kändes väldigt nyttigt och välbehövligt.
Eftersom vi(jag) hade bestämt oss för att äta älgstek idag, så fixade jag till den innan vi gick ut och satte in den i ugnen. Den skulle vara inne i 2-3 timmar...

Middagen idag blev älgstek med ugnsrostade potatisar och rotfrukter och svampsås med både champinjoner och karljohansvamp! Till det blev det smarrig röd vinbärsgelé. Det var riktigt gott.

Till efterrätt blev det sen kladdkaka och vaniljvisp när ungarna somnat... Inte så nyttigt, men gott.

Jocke har varit superseg och trött idag så han gick och la sig redan för nästan en timme sen. Hoppas han är piggare imorgon för han ska jobba mellan 8-17!
Själv ska jag nog röja lite och se om jag hinner med lite wii! Måste försöka hålla igång det nu!

1 hade något att säga!:

Jessica sa...

Åhå...som den där middagen lät smarrig då =D God fortsättning förresten =) kram