BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 15 januari 2010

Jobb imorgon

Max ramlade och slog foten ordentligt i onsdags kväll och på torsdagsmorgonen så kunde han fortfarande inte gå på den. Trots det skulle han till dagis. När jag skulle ringa dagis blev han förtvivlad och försökte på alla vis övertyga mig om att han kunde gå. När han insåg att vi inte skulle gå till dagis blev han helt i upplösningstillstånd. Han älskar sitt dagis så himla mycket, och det är skönt att se. Jag fick muta honom med lite majskrokar och en film för att det skulle bli hyfsat bra igen.

Eg skulle vi båda klippt oss igår eftermiddag, men eftersom han inte kunde gå så tänkte jag att vi skulle flytta tiden. Men farmor kom mer än gärna ner och passade ungarna medan jag var iväg. Passade även på att handla lite välbehövligt gottis och läsk till helgen... Sen skulle jag även ta ett blodprov så det hans oxå med. Underbart med lite egentid. Sen på kvällen lockade svärmor med mig på gympa i Bjuv. Ett 1½ timmes långt pass med aerobics, step och styrka... Need I say more... Jg var så slut efter och i passet så jag visste inte var jag skulle bli av! Men det var skoj, trots att jag har koordination som ett kylskåp!! När jag kom hem så hade syster kommit tillbaka från Berlin!

Idag har jag och syster varit på Familia, syster behövde skor. Vi handlade ingredienser till kvällens middag: tacos! Ikväll blir det att ta det lugnt,jag ska jobba hela helgen! Har fått bra tider: 9-18,15 båda dagarna. Man börjar lagom tidigt och slutar lagom sent! Det är lite kvar av kvällen när man kommit hem!

Nu sitter syster och läser för Max som förhoppningsvis somnar snabbt. Han verkade vara jättetrött. Jocke är iväg och tränar fotboll. När syster kommer tillbaka så ska vi se färdigt Shrek! Härlig film, sällan jag ser den på engelska. Syster vill inte se den på svenska.


Fredagsmys med moster

0 hade något att säga!: