BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 12 januari 2010

Trötter *uppd*

Igår var vi på BVC för läkarkontroll för Leo. Vikten var åt skogen, 7250 g den 28/12, nu 6940 g! Längden var 74, det är 1,5 cm längre på samma tid så det e ok. Läkarundersökningen gick bra tills hon kollade pungen, det visade sig att hans testiklar är inte nere... så ev blir det en operation för att få ner dem. Som om det inte var nog redan... Men det klarar vi nog! Annars låg han utvecklingsmässigt ungefär på en 5-6 månaders barns nivå, helt ok med hans förutsättningar.

Idag började Jocke inte förrän 12 (-21) så jag kunde lämna Max på dagis utan att behöva ta med Leo. Rena turen att vi kom ivär, då Jocke väckte Max och mig vid 5 i 8... Men vi hann.
När jag hämtade honom var han härligt röd om kinderna, då dom var ute och lekte.

Kl. 19,43
Eftersom Leo visade tecken på att börja kräka väldigt ofta så tog jag tag i det och bytte tillbaka till den gamla maten! Strax efter ringde dietisten och hon tyckte som jag. Läkaren hade hunnit titta på vad hon hade skrivit om Leo för han hade inte jobbat igår. Men imorgon skulle han titta på det, och dietisten lovade att hon skulle ringa imorgon. Som hon sa, hon skulle inte gå hem förrän hon hört av sig till mig, och jag vet att hon håller det!

Än så länge så märker jag stor skillnad. En kräkning, möjligtvis 2 mot ungefär 5-6 på samma tid igår...

0 hade något att säga!: