BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 10 december 2009

Vattenläcka...

Kl. 14,52
Natten var inte rolig för min del... Kom i säng vid midnatt, sen vid halv 2 kom Jocke hem. Jag har alltid svårt att somna om när jag vaknar så på natten så klockan han bli halv 3 innan jag somnade. Sen klockan 4 ringde klockan, dags att byta Leos mat. Sen blev väl klockan halv 5 innan jag somnade igen... Och sen kvart i 7 vaknade Max och ville ha macka... Så jag är mer än lite sliten idag... Jocke började 10 idag så jag och Max gick ensamma till dagis. Han for in som en raket som vanligt. Sen hem och påbörja handlelistan... Funderade ut maten till idag och imorgon. Inget avancerat, då Jocke jobbar till 7 idag eftersom han började 10. (Nog tur han började 10 eftersom klockan blev så sent inatt!)

Innan Jocke stack till jobbet vid halv 10 så sa han att det var en vattenläcka i stan, och man skulle spara på vattnet. Då hade jag precis duschat... Men jag visste ju inte om läckan innan. Sen när jag var redo att ge mig av och handla strax efter 10, så ringde de från dagis. Skolledningen hade bestämt att alla 15-timmars-barn skulle skickas hem eftersom det var så ont om vatten. Ev skulle de behöva stänga avdelningen på eftermiddagen... Så jag åkte om hämtade Max så åkte vi och handlade allihop istället. Är ju inte någon större fara att ha båda ungarna med.

Vi åt lunch på McD, nyttigt utan pommes och läsk eftersom det är mitt i veckan! Sen handlade vi mat på Maxi. För en gångs skull gick Max bredvid vagnen och det gick riktigt bra. Han glömde bort sig ibland och vandrade iväg, men inte så värst långt.

Sen vi kom hem så har han ätit mellis och sen har vi lekt med hans Duplo som han fick i födelsedagspresent. Det var mycket uppskattat! Jag har även försökt ge Leo lite mat i munnen men han verkar ha en liten svacka för tillfället, för han kräker mer nu, och direkt! Innan gick det rätt så bra. Vet inte om det faktum att vi hade uppehåll med matningen under tiden vi var inlagda har gjort sitt till... Bara att fortsätta kämpa...

Imorgon är det tillbaka till sjukhuset för kontroll och ev utskrivning! Får se om farfar e frisk och kan ha Max, annars vet jag inte riktigt var han ska vara, han får inte följa med på sjukhuset, för smittorisken... Aja, det löser sig nog, det brukar det.

Kl. 16,36
Glömde ju nämna en sak, är så nöjd med fälgarna på "min" bil (Max kallar den för min). Jocke hade den igår för vi behövde köpa vinterdäck så jag såg den inte förrän jag kom hem efter julfesten. Trots att det var mörkt ute så såg jag hur snygga de var! Jag är helnöjd! Tänk att ett par snygga fälgar kan göra så mycket. Fälgarna till Passaten är ju ingen höjdare...


0 hade något att säga!: