BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 4 december 2009

Trött...

Sitter här i ottan och skriver. Har varit en tuff natt. Vi har ju varit inlagda en vecka på sjukhus för att Leo först fick ett kruppanfall, sen upptäckte de streptokocker i halsen och sen som om inte det räckte så var han ordentligt uttorkad. Pga kruppen så har han en ordentlig rethosta, vilket gör att han ibland kräks när han hostar. När vi var på akuten för hostan så fick han inhalera en astmamedicin som heter airomir, som brukar hjälpa. Fast i Leos fall så sjönk syresättningen efter han fått den. Han sjönk från 75 till 63... Det innebar att han behövde syrgas, så därför blev vi inlagda. Sen har han behövt syrgasen ända fram till i måndags kväll. Torsdagen var han som sämst, då var syresättningen nere på 53 och vände... Det är inte bra... Då kom de fram till att han var uttorkad, så han fick intravenöst dropp. Så efter ett par timmar med dropp så började det vända igen.

För att göra en lång historia kort så är vi äntligen hemma, men vi är inte utskrivna än. Vi ska tillbaka idag för lite kontroller och blodprover. Sen hoppas jag verkligen att vi skrivs ut! Ska höra om det finns något att göra för att han ska slippa hostan. Den är inte så farlig på dagen, men på natten är den fortfarande jobbig! Inatt började han hosta vid 2 och kräkte en del oxå.

Till slut, efter en hel del hostande fick han alvedon! Jag gick ut och la mig i soffan och la Leo i hans sitter för att Jocke skulle få sova lite. Var uppe till och från fram till 3,15. Sen somnade vi båda gott. Vaknade vid 6 av att Max kom upp.. Då ville han ha macka och se film... Efter lite tårar så kom vi överens om att han skulle pussla lite först. Sen vid halv 7 fick han både macka och se film.

Idag är det som sagt dags för kontroller på barnmottagningen. Under tiden ska Max vara hos farfar. I helgen är det dags för kalas för Max, han blir 3 år på måndag!!
På lördag är det barnkalas och på söndag släktkalas. Han har tjatat om att han ska ha tårta på sitt kalas så till på söndag ska jag göra två stycken gräddtårtor! Har varken tid eller lust att göra några avancerade tårtor och jag tror att Max tycker bättre om en gräddtårta! Han har redan bestämt att det ska vara frukt på den.

Tänk att det snart är 3 år sen som Max föddes... Tiden går så fort!! Jag blev så varm om mammahjärtat när han i morse sa: "Jag älskar dig jättemycket"! Snacka om att man blir glad!

1 hade något att säga!:

Em sa...

3 år, det är helt vansinnigt.