BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 20 december 2009

SNÖ!!! *uppd*

Tittade precis ut genom fönstret och det har börjat snöa igen! Underbara snö!! Tyvärr så avtar det redan, efter bara ca 5 minuter. Men det var fint så länge det varade. Tyvärr ska det bli plusgrader from imorgon och sen minusgrader till juldagen... Kunde inte snön fått stanna över julafton!! Sen bryr jag mig inte så mycket.

Jobbade mellan 8-15,15 igår och tiden gick fort tack vare att det var mycket folk som handlade. Därför insåg jag att jag knappast skulle vara ensam och handla efter jobb... Men när jag väl började handla så var det inte så farligt med folk faktiskt. Nu är det mesta handlat inför julhelgen!

Idag ska jag städa och tvätta. Har redan kört en maskin med våra sängkläder då Max kissade igenom blöjan inatt. Han var så gullig när han " Jag kissade, det gör inget"... Naaw, finns ju tvättmaskin så det är klart att det inte gör något!

Tänkte att jag ev skulle bakat pepparkakor idag med Max, men det får bli städning istället... Finns ju fler dagar kvar innan jul. Igår tog Jocke in granen så jag tror jag ska ta och klä den ikväll. Mysigt... nu börjar julstämningen infinna sig.

Imorgon kommer mamma, pappa och syster hit med systers grejor... From imorgon är hon skriven hos oss. Sen på tisdag är det meningen att mamma, pappa och brorsan ska komma hit. Men med tanke på att mamma, pappa bara har sommardäck till bilen så vet jag inte hur det ska gå... Fast, blir det plusgrader imorgon som dom sagt så försvinner kanske det mesta av snön till på tisdag...

Kl. 11,10
Har nu snöat till och från hela förmiddagen, inte så jättemycket men ändock!! Kollat in på vädertjänsterna, smhi och yr.no! Det ska bli minusgrader fram till 23:e då ska det vara ca 2 plusgrader, vilket innebär att vi kanske får behålla lite snö till julafton!! Hoppas!!!

1 hade något att säga!:

Em sa...

Haha, ja jag tror nog att vi har rätt så mycket mer snö än er om du tror att det ska kunna smälta bort tills på tisdag. Finns inte en chans, hur mamma och pappa ska kunna ta sig till Hbg på tisdag det vill jag veta. Pappa har ju t.o.m gett up tanken på att köra in till Lund då han inser att det inte går att komma upp för vägen. Nu börjar vi undra om ens Rolfs lastbil kommer att klara det och om Malmgrens lastbilar kan ta sig hit. Yay.