BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 8 december 2009

Kontroll...

Idag var det dags för kontroll på sjukhuset för Leo. Eftersom jag inte visste hur lång tid det skulle ta så erbjöd sig farmor att hämta Max och köra och vaccinera honom, eftersom det var idag.

På sjukhuset fick jag reda på att Leos läkare var sjuk så en annan barnläkare läste in sig på Leo och de tog de sedvanliga blodproverna. Det togs även en vikt, eftersom han hade gått ner sist. Då, i fredags, landade vikten på 6515 g , idag blev jag överlycklig när jag såg att det stod 6745 g! 230 g upp på 4 dagar!! Helt underbart, äntligen börjar det kanske att vända! Iofs hade jag förhoppningen att han skulle ha gått upp i vikt eftersom vi har ökat volymen, från 660 ml/dygn till 700! Men med Leo vet man aldrig! =)

Efter att ha fått svaret på proverna så sa barnläkaren att värdena var bättre, HB:t var lägre men fortfarande högt. Han sa även att Leo antagligen har ett högt HB i grunden. Han var inte uttorkad längre så vi kunde minska på mängden vätskeersättning tyckte han.
Sen hade de inte fått något svar från barnkirurgen i Lund så vi(han) bestämde att vi ska vara fortsatt inskrivna och komma tillbaka på fredag! Så hoppas vi att hans läkare är frisk då och att hon fått svar från Lund!

Han charmade alla sköterskorna på mottagningen, de kom dit bara för att få gulla med honom... Han charmar alla, redan vid ung ålder. =) Undrar var det kan sluta...

Imorgon hade jag eg tänkt att åka och handla lite, med jag blir utan bil imorgon för det ska på vinterdäck på den! Så jag tror jag ska ta och baka lite lussebullar! Kan jag och Leo pyssla med när Max är på dagis!

0 hade något att säga!: