BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 13 december 2009

Slut på denna veckan oxå...

Jaha så har man jobbat klart för denna helgen, som tur är. Gårdagen gick väl ok, jag trivs ju i förbutiken. Det var rätt så lugnt, folket hade väl annat för sig än att handla. Hade tyvärr folk i kassan till stängning som inte gjorde det dom skulle så vi blev ganska sena... Suck, mycket bättre att jobba med ordinarie folk!! Halv 10 stämplade vi ut!! Ingen höjdare alls.

Idag har det oxå varit ganska lugnt. Vid 3 kom Eva och hon avskyr förbutiken så jag fick ta över! tyckte jag om! =) Kvällen var väldigt lugn, skönt. Passade på att handla lite. Vi hade billig blandfärs och filen var nästan slut. Det går åt en hel del fil i vårt hus eftersom både jag och Max äter det ofta och gärna! Han har sin=jordgubbsfilen och jag har min=björnbärsfilen! =)

Fick lagt lite pengar till insamlingar till 2 kollegor som slutat och en som fått barn. Men det är sista gången jag gör det! Jag har inte fått något insamlat från jobb, trots 2 barn! Men, jag är tydligen ingen att bry sig om. Känns sådär måste jag säga. Jag jobbar och sliter men det känns som att jag aldrig blir sedd. Inte konstigt att jag vill hitta något annat!
Egentligen skulle jag vilja plugga tror jag, men det får vänta ett par år...

Imorgon är en ny vecka, det kommer allt närmare jul och jag är inte klar med alla julklappar än... Köpte klapparna till Max´s fröknar idag, bara något litet.

I veckan som kommer ska jag & svärmor handla julklappar till ungarna på tisdag, ska till sjukhuset på onsdag för vägning av Leo och på lördag ska jag jobba.

Nu känns det som att det är dags att sova! Leos mat har gått klart vid 2 men så länge sitter jag inte uppe!

0 hade något att säga!: