BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 30 december 2009

Snart nytt år...

Imorgon är det dags för nyårsfirande. 2010! Tänk tycker inte det känns alltför längesen som det var 1999 och jag och Jocke precis hade träffats... =)

Imorgon jobbar Jocke mellan 6-12, sen ska han och några vänner som ska till oss på kvällen iväg och nyårsbada! Något de aldrig i livet skulle få mig till! Sitta i bastun, javisst, men bada utomhus i vinterkylan? ALDRIG!!! Jag brukar säga att jag badar inte om det är under 22 grader i vattnet!
Under tiden som de är iväg och badar så ska jag ha hand om ungarna! Våra egna och en 3-åring till (eg 2½) och en som är 3 månader. Så jag har lite dagis här imorgon under ett par timmar! Ska bli skoj.

Ska ta och försöka förbereda nyårsmiddagen så gott det går. Förrätten blir räkcocktail med kräftstjärtar. Huvudrätten blir smördegs och gorgonzolainbakad oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås. Efterrätten tar vi vad vi känner för då, antingen bara persikor med glass eller kladdkaka med vaniljvisp. Man blir rätt så mätt så vi kanske hoppar direkt på snacksen istället...

Idag har jag städat hela huset, nu e det bara golvet i vardagsrummet som behöver svabbas. Inte lönt att göra det förrän precis innan gästerna kommer. Leo lär kräkas imorgon förmiddag...

Leo har förresten fått en ny mat att prova. Minimax heter den och är inte mjölkfri och har mer kalorier än allt annat de provat. Vi ska ge honom ½ dl per dag i en vecka och hålla uppsikt över ev "biverkningar" som kan göra att vi måste ta bort den igen... Tyvärr finns det massor med olika sätt som "biverkningarna" kan visa sig på. Humörförändringar, diarre, förstoppning, klåda mm. Dietisten sa att om jag märker att Leo inte är Leo längre så ska vi ta bort minimaxen! Låter kanske konstigt men jag vet ju hur han brukar vara, och är han inte det sen han fått minimax, så måste den bort!
Men jag hoppas så himla mycket på att det ska funka så han slipper mjölkfritt! Kan han få minimaxen så tror jag att han kommer gå upp i vikt snabbare!

Än så länge kan jag inte se att han har reagerat något, men det är 4 dagar kvar... Håll tummarna.

Bjuder på en bild på mina underbara killar!!
Älskar er!!

1 hade något att säga!:

NIlla sa...

Hoppas att han klarar av maten utan problem.

Gott nytt år på er!
Kram