BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!

Idag är det dags för nyårsfirande. Just nu är Jocke och de andra och nyårsbadar. Elsa & Max tittar på Nicke Nyfiken efter att ha busat i 1½ timme. Wille somnade innan 13 och sover fortfarande. Leo sitter i sittern och snackar... Så det är ganska lugnt faktiskt.
Jag hann med att förbereda en del av maten inför kvällen innan Jocke kom hem, och då kom han ändå hem redan 10,20! De hade inget att göra...

Jag ser fram emot kvällens meny, ska bli så gott! Ska bli så skönt att tillbringa kvällen med goda vänner, god mat och massa mys. Ungarna kommer ha jätteskoj som vanligt.

Vårt 2010 kommer förhoppningsvis bli lugnare och roligare än 2009.

Vi fick en efterlängtad kille men han har haft det fruktansvärt tufft. Han är en oerhörd kämpe som har överlevt 1 livshotande operation, 3 stängningsförsök och sen allt som följt på det med lungödem, c-pap osv... Sammanlagt blev det lite mer än 2 månader på sjukhus, sen tillbaka i juli för en andra operation som inte var lika allvarlig som den första men den var livsnödvändig för att hjärtat ska fungera så optimalt som det kan med tanke på hans hjärtfel. Då låg vi "bara" inne ca 1 vecka.
2010 kommer att innebära en operation till, till hösten en sk TCPC. Det kommer vara den sista planerade för att ge honom ett fungerande enkammarhjärta. Sen hoppas vi att han inte behöver fler operationer!

Vill passa på att önska alla vi känner ett GOTT NYTT ÅR!!! Hoppas ni får ett toppen 2010!!

3 hade något att säga!:

Jessica @ http://www.elgström.se sa...

God fortsättning på nya året =) Kram

Jag.. sa...

Hoppas ni hade en helt underbar Nyårs kväll.
God fortsättning & hoppas att ert 2010 blir underbart och att operationen går bra till hösten :-) *kram* //Godistokig

lillan71 sa...

Har haft bloggtorka (både min egen och andras) men jag vill önska er en god fortsättning på det nya året!