BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 28 december 2009

Måndag och kontroll

Idag var det dags för kontroll för Leo igen. EKG, vägning och hjärtultraljud. Eftersom mamma & pappa skulle åka ner till Frankrike idag efter att jag åkt (jag åkte 7,45!) så sa vi hej då innan jag åkte.
EKG:t gick bra och vägningen som jag var lite nervös för visade uppåt igen, 250 g upp på 2 veckor, så nu är han uppe på stadiga 7250g! =)
Ultraljudet gick bra också, bara lite knorr från Leos sida på slutet. Läkaren höjde dosen på den blodförtunnande medicinen eftersom han väger mer nu, men han har fortfarande en låg dos. Annars ville han inte ändra så mycket på medicinerna. Leo fick även ta ett blodprov och sen fick han även Synagis (mot RS-viruset). Sen var Leo trött på sjukvårdspersonalen, han slocknade i vagnen!

Nu har alla åkt härifrån. Brorsan åkte på juldagen, syster åkte till Berlin igår och idag åkte mamma & pappa ner till Frankrike! Huset i Dalby är sålt och överlämnat till nya ägare... Nu blir det långt att åka för att hälsa på dem... Känns väldigt konstigt eftersom jag har haft Dalby som "hemma" i 30 år... Även om jag flyttade för 10 år sen, så har det huset ändå varit hemma...

Syster kommer hem den 14:e igen. Då kommer hon att bo hos oss, får väl se hur det går...

1 hade något att säga!:

Emelie sa...

Flyttar dom till Frankrike eller? =)

Hoppas ni får en trevlig nyår!