BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 17 december 2009

Nattsuddar

Sitter här och nattsuddar ikväll. Mina grabbar ligger och sover gott. Jag ska snart gå och lägga mig oxå. Fick sova många timmar inatt men är fortfarande trött.

Idag har vi fått vinterdäck på Passaten, i rättan tid! Har blivit friska promenader idag, först när jag lämnade Max, sen innan jag hämtade honom gick jag till mekanikern och betalade för däckbytet eftersom Jocke skulle hämta bilen efter de hade stängt. Det var rätt så kallt idag, -6 och en rå vind! Naturligtvis glömde jag mössa så lagom när jag kom till dagis så var jag ganska frusen om öronen.
När vi kom hem så gjorde jag upp en eld i kaminen, så varmt och skönt!

Ringde försäkringskassan idag för att försäkra mig om att de fått alla papper eftersom Leo legat på sjukhus... Naturligtvis så saknade de ett läkarintyg, som jag vet att jag har skickat!! SÅ pengarna för de 9 dagarna som han låg inne får jag inte nu! Utan jag måste skicka ett nytt läkarintyg och sen har de 30 dagar på sig! Då har all tid i världen, själv skulle man helst ha skickat papperna innan man kommit hem från sjukhuset!!! Hatar försäkringskassan! Tur jag har jobbat en del förra månaden, så jag får en del pengar åtminstone! Men, som Jocke så vist sa: Pengar är inte allt! Och det har han rätt i, synd bara att det hjälper en del om man har de...

När Max var på dagis, passade jag på att skotta runt huset och sätta ljus i en en som jag köpt! Satte den på framsidan, blev rätt så fint faktiskt!

Imorgon är Jocke ledig eftersom han jobbar på söndag. Han och hans far ska först köpa gran sen ska de till Helsingör och handla lite. Själv vet jag inte riktigt hur dagen ser ut. Har ett paket att hämta på City Gross men jag vet inte om jag vill ta med Leo dit, imorgon får folk barnbidrag och pension så det lär vara en hel del folk ute...

Är lite inne på att baka pepparkakor imorgon, har ju deg hemma.

2 hade något att säga!:

Sofia sa...

Micke är oxå cool lugn när det gäller pengar, själv är man hysterisk om nåt är försenat eller avdraget eller nått!
Enen är jätte söt =).

EmiliaJ75 sa...

FK är något i sig....Visst är pengar inte allt, men det styr allt! Man måste ju ha sina pengar för hur ska man annars kunna betala räkningar etc?