BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 24 december 2009

GOD JUL!!!

Julafton idag och Max sitter och äter frukost framför tv:n. Tintin går i dvd:n som vanligt. Han har fått sin första "ket" för dagen av tomten, en liten Duplogrej. Han blev överlycklig när han såg att det var ett paket i sin strumpa (hade ingen julstrumpa så en tomteluva fick stå till tjänst...)

ocke har precis vaknat, Max sov ända till idag!! Resten av folket sover gott på ovanvåningen. Mamma och pappa kom sent i tisdags kväll. Max hade redan lagt sig då så det blev en glad överraskning när de kom ner på onsdagsmorgonen! Igår så jobbade Jocke. Jag och Max var hemma medan resten av familjen åkte till Väla och skulle shoppa de sista julklapparna. Jag avundades de inte!! Jag passade på att slå in de sista julklapparna och göra lite julgodis.

På kvällen gjorde vi en jättegod fisksoppa till middag. Skinkorna griljerades och efter att Max lagt sig så slog pappa/morfar in de sista julklapparna. Sen satt vi och snackade lite skit till klockan var över midnatt!

Idag ska vi bla göra Jansson. Ser så fram emot all julmaten nu, har inte ätit någon alls!! Lite synd att inget av karlarna ville vara tomte, för Max del... Men vi får säga att tomten har lämnat paketen som ligger under granen!

1 hade något att säga!:

Imres pappa sa...

God jul på er!