BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 7 december 2009

Söndag och släktkalas

Igår var det dags för kalas igen! Denna gången för släkten. Jag hade två tårtor förberedda i kylen som skulle garneras, och lite städning att göra innan de kom. Jocke passade på att hoppa in och jobba mellan 8-12. Goa pengar.

Vid 15 kom mamma, pappa och syster. Just då hade Jocke gått och lagt sig med Max för han var jättetrött! Han vägrade att sova middag men tillslut fick vi honom att gå med på att vila lite. Tydligen hade han somnat till en liten stund, men han kom upp storgråtandes... Men det blev bättre när han fick se mormor, morfar och moster!! =)
Vid 16 kom resten av folket, farmor, farfar och Jockes bror och kusinerna. Han fick paket men så fick han ju vänta att öppna dem till alla hade kommit in... Han fick en cykel av farmor och farfar och den var inte inslagen! Jättefin blå med en Byggare Bob flagga! Han fick oxå en jättefin cykelhjälm med Blixten McQueen på av dem.
Av Jesper, Lotta, Caroline och Andreas fick han en Godnatt bok och en Me&I tröja med varmkorv på! Av moster fick han en fräck spargris! Av mormor, morfar fick han ett memory med Lilla Anna och Långa farbrorn på och pengar till bankkontot! Presenterna av oss får han på sin födelsedag!
Han blev glad för sina presenter, han och Caroline sprang in på hans rum och började leka med dom.

Till middag hade jag gjort en orientalist gryta som vi hade ris till. Har fått den hos svärföräldrarna innan och den är så god!! Det tyckte samtliga gäster oxå. Ska skicka receptet till morsan! =)

Till efterrätt blev det tårta, som Max har velat ha i flera månader. Gjorde två enkla men mycket goda gräddtårtor. Max fick välja vad han ville ha på och det blev frukt! Fyllningen blev hallongrädde och banangrädde! Smarrigt som bara den.

Tiden gick fort och det var ett trevligt kalas. Lite roligare för Leo nu oxå när han inte kräker alls lika mycket. Han satt med vid bordet när vi åt tårta och fick grädde blandat med mangopuré av mormor... Gick rätt så bra! Han stod rätt så mycket i sin gåstol och det går bättre och bättre!
Gästerna gick strax efter 20 och Max kom i säng vid halv 9. Vi läste Vilda Bebin får en hund sen somnade han på mindre än 5 minuter! Trött som bara den!

Bilderna från dagen finns på bilddagboken... som vanligt. =)

0 hade något att säga!: