BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 9 december 2009

Julfest

Efter att jag tagit ut sista plåten med lussebullar var det i stort sett dags att gå iväg och hämta Max. För första gången så kom han springande mot mig när jag skulle hämta honom! Jag fick en stor kram och det värmde i hjärtat!! Genast när vi skulle gå hem kom Frågan: "mamma, har du köpit mlon?" (Har du köpt melon). Den frågan får jag nästan varje dag... Han e så go sötungen!! Men i dag blev det ingen fruktsallad eftersom vi skulle på julfest redan klockan 5. Så det fick bli en macka och en nybakt lussebulle! Passade på att plocka fram kläder till J oxå, han skulle på julfest med sin avdelning passande nog! ;-) Så vi får väl se när han kommer hem inatt.

Vi kom till dagis lite sent, som alltid!! Föräldrarna gick in i ett mörklagt rum och fick vänta. Sen kom alla barnen in och så sjöng de några sånger för oss. Jätteduktiga var de, fast Max vågade inte sjunga... Stackaren såg mest skrämd ut, trots att han hade bästisen W vid sin sida!

Sen var det dans runt granen och det kan jag säga, det är inte lika lätt med en liten Leo i famnen och Max i ena handen... Men det gick! Lite styrketräning på köpet... =)

Sen var det dags för fika! Max och bästisen W skulle naturligtvis sitta tillsammans. Det var mest bus mellan dem men de fick ner lite fika i alla fall... Tycker det är fantastiskt att se deras vänskap vara så stark redan. Max älskar att leka med W och det är ömsesidigt. Hoppas bara de får följas åt i framtiden oxå!

Julfesten började 5 och när klockan började närma sig 7 så märkte jag att Leo började bli tyngre, han var så trött stackaren. Då började vi dra oss hemåt, det gick förvånansvärt lätt faktiskt. När vi kom hem så ville jag att Max skulle lägga sig och först ville han inte riktigt gå med på det, men snart så hade han pyjamaströjan på och hade borstat tänder och sagt godnatt till Leo! Bokvalet ikväll blev Djungelboken. Efter den tog det inte lång tid innan han slocknade...

Eftersom J är på julfest så har jag lite ensamtid. Inte helt fel. Alltid skönt när lugnet lagt sig och man kan ha lite egentid.

Leo har sin mat gående och snart ska jag krypa ner i sängen. Ska upp vid 4 för att sätta vätskeersättningen.
Imorgon är det dags att fylla på förråden lite igen. Måste bara fundera ut vad vi ska äta torsdag och fredag... Lördag jobbar jag 15-21,15 och söndag 12-21,15 så då blir det inte mycket mat lagad...

0 hade något att säga!: