BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 12 december 2009

Tjockisen och jobbhelg...

Igår var det dags för kontroll på sjukhuset igen med Leo. När jag kom dit fick jag vänta i ca 45 minuter innan läkaren hade tid med mig... Sen var det dags för vägning. Jag var ganska nervös när jag la honom på vågen för jag trodde inte att han hade gått upp så mycket, jag var glad om han inte hade gått ner. I tisdags vägde han 6745, men nu stannade vågen på 6910 g!! Helt fantastiskt. Nästan 200 g sen i tisdags! IGEN! Läkaren blev jättenöjd oxå. Syresättningen låg oxå där den ska, runt 78. Hade gärna sett lite högre, men 77-78 är bra. De tog blodprover och de var nöjda med svaren så vi blev utskrivna. Vi ska tillbaka i nästa vecka och väga honom men han räknas som frisk nu.

Läkaren hade pratat med en kirurg i Lund ang hans tarm och kirurgen trodde inte att där hade varit något, utan att kontrastvätskan hade varit mer utspädd på det stället. Men Leos läkare trodde att där var något eftersom det inte går att öka matdroppet innan kräkningarna återkommer. Hon trodde att det kanske kunde vara ett magsår eller liknande, och det låter ju rimligt med tanke på hans kräkande... Hon tyckte att vi skulle göra en ny kontraströntgen efter nyår och det tycker jag låter bra. Jag vill inte heller att de släpper det så lätt. Något är det ju eftersom han kräker så mycket så fort man ökar matdroppet. Nu går det med 45 ml/timme vilket innebär att han äter under 15,5 timmar av dygnet.

Idag ska jag jobba kväll, 15-21,15. Det är jag och en annan ordinarie, resten av personalen är från uniflex. Orsaken till det är att det är julfest på jobb idag. Inte på jobb men för personalen då... Jag kände inte för att gå på det, så jag erbjöd mig att jobba. Vi två som är ordinarie ikväll är båda mammalediga! =)
Imorgon blir det även jobb, mellan 12-21,15... Lite längre dag men goa pengar!! Sen har jag bara en dag till att jobba detta året, nästa lördag. Då har jag en gottetid, 8-15,15!! Skiter i att den inte ger dubbelt betalt!

Idag ska Max på julskoj med kyrkis. Farmor ska gå med Max eftersom jag trodde att jag skulle jobba då.

0 hade något att säga!: