BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 5 december 2009

Stressigt värre...

Idag har jag stressat tillräckligt för flera månader framöver... Började med att jag vaknade av att Max pratade med mig vid 6,15... Ska sägas att jag kom i säng vid kvart över 1 och var uppe i flera omgångar kring 4-5 tiden. Dels för att byta Leos mat mot vätskeersättning plus att Leo hade det rätt så jobbigt med sin hosta... Han fick inhalera pulmicort men det tar lite tid innan det verkar.

Klockan halv 7 när Max bad om macka och få se film så var jag inte speciellt pigg... Men eftersom jag skulle hinna med att storhandla och städa innan kl 11, då barnkalaset skulle börja, så drog jag mig uppåt.
Vid halv 9 kom vi iväg till slut. Skynda dig finns inte i Max vokabulär... =)
När vi kom hem vid halv 10 så var det snabbuppackning och sen röjning! Vi hann nästan precis färdigt innan den första gästen dök upp. Hade bara ballongerna kvar och dukningen. Men det gick snabbt. Max hade bjudit 3 tjejer, Thea, Emilia & Lowa och de lekte bra tillsammans. Max och Lowa hade lite dispyter, men det var till stor del för att Max är lite "polis"... =)
Max bjöd på korv med bröd och sen glass, maränger och chokladsås. Det gick hem bland ungarna.

Imorgon är det dags för släktkalas, då kommer mormor, morfar, moster, farmor, farfar & Jockes bror med familj. Vi ska bjuda på en gryta med ris och sen på gräddtårta! Max har tjatat om att när han fyller år så vill han ha tårta, så självklart ska han få det! Ska ta och börja med att fylla tårtorna nu ikväll så de är saftiga och goda imorgon!

0 hade något att säga!: