BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 24 maj 2009

Söndag och sovmorgon

Idag har jag äntligen fått sova ut! Jocke gick upp och hämtade Max vid halv 8 när han vaknade efter att för första gången ha sovit hela natten i sin egen säng!! Sen åt Max frukost och när Jocke gav Leo medicinen vid 8 så kröp Max ner hos mig och somnade! Jag blev helt paff för han brukar aldrig somna så, men nu har det blivit många sena kvällar i rad så han sov från ca halv 9 till nästan 11! Jätteskönt! Själv somnade jag oxå om och sov till 10! Vet inte när det hände sist! Så himla skönt.

Igår var familjen först i Billeberga och hämtade en bilstol som jag köpte på blocket. Vi ska ha den som extrastol till Max i farmors bil framförallt. 700 kr är lagom för en extrastol.
Sen på kvällen var vi hos Poppe, Åsa & Elsa. Vi grillade och ungarna hade jätteskoj. De är jätteduktiga tillsammans, om än väldigt busiga emellanåt! :-)

Idag har jag och Max varit och köpt extra spännen till bilstolen, för de medföljde inte. Man kan inte begära att få allt för 700 kr... De kostar ca 1500-2000 som nya. Då gör det inget att man går lägga 170 kr på remmar till den. Passade på att provköra Quinny Zapp med Max i. Vi ska inte ha någon extravagn nu men om vi bestämmer oss för att vi behöver det så blir det till 95% den. Skitsmidig!!

Nu är Jocke och spelar golf med sina föräldrar, jag ska ta och bada Leo och byta i hans säng. Max tittar på Nasse...

3 hade något att säga!:

OA PIP sa...

Hej.Sitter och surfar runt på en del bloggar och hittade hit här till dig av en slump. Söta goa ungar du har.
Ha en fortsatt skön söndag.
M

Anna sa...

Vi är supernöjda med vår Quinny Zapp! Den blir "microliten" när man fäller ihopa den å kan därmed handla mer när man är på Väla m.m. ;)

Beatrice (Lyckosam) sa...

Vad härligt för dig att få sovmorgon! Det var du värd!