BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 27 maj 2009

Hos hjärtläkaren

Idag har vi varit på besök hos hjärtläkaren med Leo. Först när vi kom till sjukhuset så skulle de ta EKG, det gick väldigt smidigt så fort hon fick ordning på en av sladdarna. Sen bar det av upp till barn & ungdomsmottagningen. Först var det möte med kontaktsköterska, sjukgymnast. Leo vägdes och mättes.
Resultatet från sjukgymnasten blev att han var lite efter med huvudstabiliteten men det kan hjälpas med träning. Han väger nu 4645 g och är 62,5 lång och har huvudomfång 38,5 cm. Så han har gått upp 115 g och växt 0,5 cm på längden och 1 millimeter runt huvudet! Det är inga jätteskutt han gör direkt så för att försöka få honom att öka i vikt så ökar vi på maten, inte volymmässigt för det går inte, utan mer pulver per dl vatten så maten blir kraftigare. Hoppas det hjälper, annars är nästa steg att ta tag i kräkningarna...
Det togs även blodtryck, 89/65, fullt normalt och saturationen låg runt 80 som vanligt.

Sen var det dags för ett UKG med Rein (hjärtläkaren). Det tog väl en 30-40 minuter och Leo hade fått mat innan så han var lugn och snäll. Somnade mot slutet av undersökningen. Allt såg ut som det gjorde förra gången ungefär, han reagerade lite på ett flöde i en av lungvenerna men han var inte så orolig, han skulle rapportera ner till Lund så kollar de det där med röntgen osv.

Efter detta så hade klockan hunnit bli mycket så vi slängde i oss en korv i kiosken på sjukhuset sen körde vi och hämtade Max.
När jag kom och skulle hämta honom så tittade han på mig och gick på ett annat håll... Det säger väl en del om vad han tycker om sitt dagis... :-)

Nu ska jag snart sätta igång med middagen, det blir korv stroganoff med makaroner. Var lite sugen på det idag, går ju inte att grilla i blåsten... Eller går gör det men det är inte lika skoj när det blåser storm...
Ikväll är det Champions League final: Barca mot United, hoppas verkligen att Barca vinner!!

0 hade något att säga!: