30 år idag...

Jaha så var man medlem i 30+gruppen... Känns väl sådär. Ingen direkt födelsedagskänsla idag... Dagen har gått i ett! Först upp och lämna Max på dagis imorse, gick hur bra som helst! Han sprang rakt in till leksakerna. Sen hem och ge Leo mat och göra sig iordning, duscha osv. Skulle ju in till sjukhuset idag igen. Jocke passade på att spela golf med sina föräldrar under tiden.

Inne på sjukhuset så vägde vi Leo och han hade bara gått upp 6 gram men det är åtminstone inte ner! Vi har tagit bort målet klockan 3 och ska se om han klarar sig utan det. Rätt så skönt om man slipper gå upp då också, vi har ökat volymen istället! De kollade andning och syresättning och det såg bra ut. Blodtrycket var enligt maskinen lite högt, men inte så att de blev oroliga. Vi fick recept på två av medicinerna som måste beställas från Stockholm. De kommer i slutet på veckan. De andra recepten skrev de som e-recept så de finns redan där.

Vi kom fram till imorse att Max hade inga gummistövlar som passade! De han hade var i str 24 men tårna var ända framme... Eftersom det regnade idag så var han tvungen att ha de till dagis och det gick bra. Men nu har han ett par nya som ska passa lite längre! Han fick även ett par gympadojor eftersom de jag köpte för 1 månad sen redan är kass. Kardborrebanden är helt skumma, dåligt att skor inte ska hålla längre!
Eftersom vi hittade Max nya skor på skopunkten så passade jag på att kolla om där var något till mig! Det är ju ta 3 betala för 2... Så jag köpte ett par snygga sandaler med lite klack!
Det blev även handlat lite kläder till Leo (vi byter ju ofta på honom eftersom han kräker en del), Max fick en skitfin skjorta och jag fick ett par toppar!!

Imorgon ska jag och Max klippa oss! Vi har inte klippt oss på flera månader! Så det är välbehövligt!

Kvällen avslutades mysigt med hämtmat från kinarestaurang! Mumsigt värre och det bästa av allt var att det blev över somjag kan äta imorgon!! :-)

Kommentarer

Vad skönt att det funkade med dagis. Är ju trotsallt ett tag sen sist =)

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...