BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 2 maj 2009

Hemma på permission...

Idag har vi fått första permissionen över en dag!! Kom hem vid halv 12 och åker nog in vid 19-tiden... Än så länge går allt bra, han har hunnit äta ett mål och inga kräkningar än... *peppar peppar* Jocke är o spelar fotboll och sen ska ev han o Max på kalas. Våra vänner P & Å´s dotter E fyller 2 år imorgon. Skoj för Max att få leka med barn i sin egen ålder.
Känns så skönt att få vara hemma och sköta sig själv! Vi har fått med hem en apparat så vi kan mäta hans syresättning ifall vi blir oroliga men jag tar inte fram den i onödan. Nu ska jag passa på att njuta av timmarna här hemma, sen hoppas jag vi får permis över natten imorgon!!!

En tråkig sak med allt det här är att vi seriöst funderar på att försöka lämna bort katten. Vi kommer vistas mycket på sjukhus och han är inte så jätteglad för barn som det är redan... Jag tror att han skulle trivas mycket bättre hos någon med större barn eller utan barn, han tycker inte om när Max vill springa efter honom hela tiden (vilken katt gör det?). Känner ni någon som vill ha en jättego katt med lite humör så hör av er. Jag är noga med att han får ett bra hem, för han är en jättego kise.

Brorsorna myser!

2 hade något att säga!:

tösan sa...

Så skönt för er att få komma hem om så bara för en stund! Det var väl ett tag sedan sist?!
Hoppas ni har kunnat njuta av er hemmadag!
*kram*

jenny molin sa...

Åh vad härligt att ni är hemma lite igen. =) Ang katten, så¨sätt ut en annons på blocket, det gjorde jag. Jag skrev att katten kostade 200 kr och att pengarna går till ett katthem, och att jag är noga med vart katten hamnar och vad för behov den har, det kan sortera bort oseriösa människor. kram