BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 28 maj 2009

Full fart...

Idag var första dagen på jobbet på Jocke, vilket innebar att det var första dagen för mig med båda ungarna. Max skulle till dagis och Leo ska ha sin mat och sina mediciner och vi skulle vaccinera Leo idag och sen skulle Max hämtas oxå... Plus att det ska fixas mat oxå...

Max vaknade ovanligt tidigt idag, redan vid 7 så han gick upp till pappa som åt frukost. De åt frukost tillsammans tills Jocke stack till jobb. Det gjorde att jag hann duscha innan Jocke stack och sen fick jag ta hand om Leo som hade kräkts ordentligt. Tvätta av honom och den dagliga morgonrengöringen av knappen. Under tiden fick jag få på Max kläder så vi kunde gå till dagis... Men vi kom iväg i tid faktiskt. När jag hade lämnat Max så gick jag hem för då var det dags för Leo att äta igen. Efter maten blev det sanering igen pga kräkningar, denna gången kräkte han tom lite galla, helt gult.. Ser lite läskigt ut men det är ju ett bra tecken samtidigt eftersom det innebär att han har smält undan maten! Kl 11 skulle vi vara i Påarp på VC för första vaccinationen. From 1 januari får de 2 sprutor, en i varje lår. Stackaren blev ledsen på första, på den andra blev han förtvivlad! Men han lugnade sig snabbt när han fick komma upp i famnen! :-)Plåster på båda låren...

Nu får vi hålla koll på ifall han får några känningar, hög feber osv. Vi ska ju till Lund på måndag för hjärtkateterisering på tisdag så jag hoppas att om han får feber att det hinner försvinna innan tisdag! Sen passade jag på att byta vårdenhet (Leo var listad i Bjuv eftersom jag gick där när jag var gravid) Nu är även Leo listad i Påarp/Mörarp! Kom hem därifrån lagom till 12 när Leo skulle äta igen! Passade på att äta lite lunch själv och kolla vad vi hade hemma till mat ikväll. Fanns nästan inget så vi fick åka och handla, men först skulle Max hämtas.

När jag kom till dagis och sa hej till Max så gick han rakt förbi mig och skulle ut till Leo! Snacka om att Leo är favvisen nu! :-)
Vi åkte och handlade så fort jag kunde eftersom jag inte vill att Leo ska vara ute för länge bland alla basillusker, speciellt inte nu så här nära inpå hjärtkat.

Max somnade som en stock i bilen trots att Leo skrek som bara den. Stackaren var rent svettig som han hade skrikit!! När vi kom hem så fick han sin mat så han blev lugn, sen packade jag in det jag hade handlat. När Max hade sovit nästan en halvtimme gick jag ut och väckte honom, annars somnar han nog inte ikväll. Han var sååå trött. Somnade nästan igen innan jag hade fått in honom.
Nu sitter han i sin stol framför tv:n och tittar på Nasse. Han har ätit 2 mackor med leverpastej och druckit 2 glas nyposoppa!!Nu har jag tänkt börja på middagen, tänkte woka kyckling och nudlar idag!

0 hade något att säga!: