BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 3 maj 2009

Hemma över natten... *uppd*

Kl. 12,45
Japp idag är det första dagen och natten hemma!! Ska bli så himla skoj! Just nu så får han mat och sover gott. Det finns tusen saker att fixa med här hemma efter att ha varit borta i 2 månader så sysselsättning är inte ett problem! Sen ska lillen äta var tredje timme och så lite mediciner på det...
Idag kommer det inte att hända speciellt mycket, Max är och leker med en kusin och Jocke är och spelar fotboll! Så jag njuter av lugnet hemma...

Kl. 21,53
Dagen har gått fort, Leo har varit världens snällaste och Max kom hem först vid 19-19,30. Han var så go, gick och letade efter Leo. Nu sover han gott i våra sängar efter att ha hört Pelle Svanslös och lite Vilda Bebin... Hade han fått bestämma hade man kunnat läsa hela natten. :-)
Idag har jag haft grillpremiär! Så himla gott! Skönt att äta vanlig mat och inte en massa "köpemat"!
Vi har hunnit med en hel del idag när Max var borta. Har rensat ut alla kläder i storlek 86, 86/92 och en del i 92 som inte Max kan ha längre. Han har ju storlek 98 nu i mycket!
Sen ska vi ta och fixa till en garderob till Leo oxå, han lär ju behöva alla kläder som inte Max hann med att använda när han var liten för Leo kräker ett par gånger om dagen och han växer inte lika fort som Max gjorde. Åtminstone inte viktmässigt.
Leos säng är oxå färdigställd idag, den var ju inställd på lägre höjd eftersom Max haft den senast. Ett tag när jag höll på med den så ville Max sova i den inatt... Han vill inte ligga i sin egen, så det blir vår säng.

På tisdag ska Max tillbaka till dagis igen efter att ha varit borta i över 2 månader! Ska bli intressant och se hur det går. Förhoppningsvis går det bra, det är ju bara 5 timmar tis, ons, tor. Skulle vi känna sen att vi behöver ha honom mer på dagis med tanke på Leo så kan vi få det! Känns väldigt skönt. För sen när Jocke börjar jobba så blir det jag som kommer att sköta allt här hemma och det är ju lite merjobb med Leo eftersom han ska ha mediciner, det tar tid för honom med maten och han kräker mm... Men han är ju så himla go så det ska säkert gå.
Idag har han nästan skrattat flera gånger! Så härligt att se och höra!

3 hade något att säga!:

tösan sa...

Äntligen får ni lite vardag! Måste vara underbart att få slippa sjukhusmiljön!
*kram*

Emilias mamma sa...

Kan tänka mig att där finns en del att stå-i när du inte varit hemma på så länge. Skön känsla att sova i egen säng också kan jag tänka mig =)

Em sa...

Hade jag kunnat hade jag kommit upp och hjälpt till i hushållet!