BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 10 maj 2009

Kalasdag...

Lördagen var vikt åt kalas för mig, dock "bara" med mina och Jockes föräldrar och syster yster. Fast på förmiddagen skulle det kollas på bil! Vi måste ha en ny bil och Jocke hittade en Kia cee´d kombi som var riktigt snygg, bra villkor och bra pris så det lutar åt den. Vi måste bestämma oss till på måndag! Jocke och hans far var och provkörde den och kom hit med den så jag fick se den oxå. Det viktigaste var att testa så att vi fick plats med barnstolarna ordentligt och vagnen! Men det var inga problem.

Festfolket dök upp vid 3-tiden så då började vi med maten. Vid 4-halv 5 gjorde vi ett avbrott med maten för presentöppning och skumpa. Jag hade bara önskat mig en sak: en Canon EOS 450D! Den har jag velat ha lääänge! Och jag misstänkte att jag skulle få den eftersom det bara var ett paket på bordet! Och mycket riktigt, det var min kamera!!! Jippie!

Så nu har jag lite och plöja igenom i instruktionsboken för där är tusentals finesser... Det bästa av allt är att mina objektiv till min gamla systemkamera passar till denna! En underbar present!! Snacka om att det ska fotas nu!

Det var en trevlig kväll med god mat och väldigt trevligt! Max var superduktig trots att han var jättetrött. Han kom i säng först vid halv 10... Själv la jag mig halv 11 för jag var supertrött. Var uppe till halv 2 både natten till fredag och till lördag. Plus att jag vaknade vid 6 båda dagarna för att ge Leo mat! Visserligen kan man lägga sig sen mellan 6-7 men sen kan man ju inte somna efter 7...

Idag känner jag mig hyfsat utvilad, hade 6 målet idag igen men sen somnade jag om till 7. Sen försökte jag somna om igen men det gick inte för både Max och Jocke låg och snarkade som bara den! Så jag gick upp och satte mig här. Max vaknade vid 7,45..
Idag är det besök på sjukhuset igen.

0 hade något att säga!: