BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 8 maj 2009

Fredag??

Snacka om att jag har varit förvirrad idag! Hela dagen har jag gått runt och trott att det varit lördag! Jocke har varit iväg och kollat bilar idag och det blir nog en Kia cee´d kombi. Bra i pris och den har fått väldigt bra kritik. Får väl se vad som händer.
Idag har jag försökt få undan tvätten, blir ju en del eftersom Leo kräker flera gånger om dagen.
Jag har försökt stryka en del men det har kommit saker emellan nästan hela tiden. Tog nästan hela dagen innan jag fick strukit mina 10 plagg... Men så kan det vara.
Max har blivit förkyld så vi försöker få honom att inte vara så mycket i ansiktet på Leo, inte pussa och pilla... Det är en balans att få honom att inte vara alldeles för kelen med Leo men samtidigt inte putta bort honom så han känner sig utanför!

Max och jag var och handlade inför kalaset imorgon. Han är så go att ha med för han sitter så fint i vagnen. Skönt för honom att få lite egentid oxå. Märktes att han inte var riktigt kry för han var så kelen. Nu ikväll när jag nattade honom så läste jag Pannkakstårtan (Pettson & Findus) för honom men han somnade efter halva boken! Det har aldrig hänt tror jag! Man brukar få läsa två böcker innan han är nöjd.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag är supertrött. Ska ju upp 6 imorgon bitti och ge Leo mat... Sen kommer dagen gå fort, mamma, pappa och Emme kommer och Jockes föräldrar! Vi ska grilla och "fira" min 30-årsdag... Känns väl inte direkt som något firande... Jag hade velat ha hit fler människor men vi vågar inte det med tanke på att Leo är känslig. Surt men sånt är livet... Typiskt att det skulle vara när jag fyllde jämnt...

1 hade något att säga!:

Liza sa...

Det blir nog en mysig dag idag med ditt firande!Och i sommar så kan ni ju ha en större fest för era vänner och fira din födelsedag då!Jag tror nog vännerna förstår varför ni skjuter på det!! kramar från oss