BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 11 maj 2009

Ny bil!

Kl. 16,07
På torsdag blir vi ägare till en splitterny Kia Cee´d SW 1,6 i färgen Piston Grey Metallic! Jippie! Passaten har varit superbra men den sjunger nog tyvärr på sista versen...

Idag har jag och Max varit och shoppat lite smått och gott, lådor, plastad frotté, skötbordsunderlägg mm mm Har köpt en trådlös router så vi kan använda den bärbara överallt. Och mat naturligtvis. Handlade en hel del grillkött, lika bra så man har det i frysen! Idag ska vi testa att grilla grillsteak (tjock bit benfri högrev). Ska bli spännande och se hur det smakar!

Max är fortfarande ordentligt förkyld, inatt fick han ett litet kruppanfall men det lugnade sig snabbt när han blev lugn hos oss. Stackaren... Blir inget dagis så länge han är så förkyld. Hoppas bara att han inte smittar Leo!

Kl. 21,42
Nu kör vi äntligen trådlöst på den bärbara! Skönt att slippa en lååång (läs 25 m! ) sladd från ovanvåningen ner... Annars är det CSI som gäller ikväll. Båda killarna har fått varsitt bad idag, inte samtidigt då Max är ganska vild när han badar! Max somnade snabbt som vanligt! Han sover ju inte middag längre så han är mycket lättare att lägga på kvällen!
Grillningen gick bra, det var riktigt gott kött! Tar dock lite tid att grilla det. Idag är det min tur att stanna uppe sent och ge Leo 12-målet.

1 hade något att säga!:

Leonsmamma sa...

Grattis till den nya bilen. Kram Emma