BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 17 maj 2009

Produktiv dag...

Kl. 21,46
Imorse klockan 5,45 åkte Jocke iväg med ett gäng polare till Bordershop, så jag var ensam med ungarna. Men han hade bett farmor, om hon ville, att passa Max. Och det ville hon gärna, hon skulle sätta blommor på kyrkogården för hennes mor skulle ha fyllt år idag om hon levt! Och då passade hon på att ta med Max. Sen när de kom tillbaka så ville Max inte hem utan då skulle han till farfar!! Så de gick upp där vilket innebär att jag och Leo har skött oss själva halva dagen. Det har varit riktigt skönt. Jag hann rensa lite i rabatterna på framsidan innan Max blev hämtad och det var dags för Leos mat. Sen har jag bakat muffins, sytt en myskudde till Max. En i format jättestor: 65*65 cm... Mysigt när man tittar på tv, eller bara myser i soffan!

När Jocke kom hem så gick vi upp till hans föräldrar och blev bjudna på grillat! Mumsigt. Första gången som vi gått iväg med Leo över en måltid... Är ju lite krångligare iom att han har matdroppet, men vi har fått en fiffig ryggsäck som gör det hela mycket lättare. Vi har inte velat gå ut med Leo för mycket för han är ganska känslig plus att han har fått en lättare förkylning av sin bror vilket har gjort att han kräkts ännu mer än vanligt... Jobbigt som det är med kräkningarna, nu blev de dessutom rätt så ordentliga. Men det har förhoppningsvis gått över... Verkar så, för han låter bättre i halsen idag.

Nu ska jag lägga upp en del mammakläder på tradera och se om jag får något sålt. Kommer ju inte använda det något mer...

Kl. 00,30
Väntar på att klockan ska bli 1 så Leos mate har gått klart så jag kan lägga mig. Är vansinnigt trött!! Men det kändes som att Jocke var ännu tröttare så han fick lägga sig tidigt ikväll så får jag kanske lite sovmorgon. Fast jag tvivlar på det...
Max kom upp och var jätteledsen, hans hosta är riktigt jobbig. Tycker så synd om honom. Krupphosta är inte skoj alls, emellanåt när han hostar som mest så får han lite andnöd. Han skulle inte ha hostmedicin så då kan jag inte tvinga i honom den, tyvärr. Ska försöka se om jag kan få honom att ligga på en kudde till så han kommer lite högre, men känner jag honom rätt så ligger han över hela sängen.

0 hade något att säga!: