BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 16 maj 2009

Lördag och ensam hemma

Kl. 15,38
Lördag idag... Max vaknade redan 7 imorse så jag stannade uppe med honom. Leos mat hade precis gått färdigt. Max skulle som vanligt titta på tv, idag var det Ice Age 2 när han åt frukosten. Efter det så blev det Shrek 2. Max älskar Shrek, så vi köpte boxen med alla tre filmerna. Måste erkänna att jag gillar de oxå, men jag älskar ju tecknade filmer.
Jag och Jocke såg för ovanlighets skull film igår kväll! Det blev Eastern Promises eftersom syrran höjt den till skyarna... Men vi blev lite besvikna. Jag tyckte inte den var så jättebra, storyn var bra men det var inte någon film jag skulle se fram emot att se igen... Tyvärr syster, där har vi olika smak. Fast det är ju alltid trevligt att se Viggo! ;-)

Jag har äntligen fått tid att provköra nya bilen idag! Den var underbar att köra, så mjuk. Både ratten och pedalerna var mycket känsligare än Passatens så det tar nog lite tid att vänja sig. Men det kan jag leva med! :-)

Nu har Jocke och Max precis åkt iväg, de ska på kalas till Max kusin Caroline. Vi vågar inte ta med Leo dit, för där kommer vara en del människor. Speciellt inte nu när han verkar ha blivit lite förkyld.

Så jag och Leo blir hemma och myser ikväll. Jag ska ner och hämta pizza sen, så kommer Leo ut och får lite luft oxå!Min fina kalaskille!

Kl. 23,14
Sitter och kollar på ESC! Många bra bidrag i år för en gångs skull. Står mellan Norge och Sverige för min del. Båda låtarna är superbra! Men även Israel, Malta och Island är bra.
Jocke har precis gått och lagt sig och Leo. Jag stannar uppe till Leo ätit sitt 12-mål... Dvs runt 1 inatt...

2 hade något att säga!:

Em sa...

Du menar, jag har bra smak och du..;)

Emilias mamma sa...

Jag gillade också årets final i ESC, där fanns låtar i alla kategorier =) Min favorit var Tyskland. Förstår inte tjusningen med Norges bidrag (än?) men även Island föll mig i smaken...älskar ballader ju *ler*