BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 22 maj 2009

Pottan...

Är jag den stoltaste mamman eller?? Max har kissat på pottan för första gången!!! Äntligen. Det var inte mycket men det var kiss och det var i pottan!! Hade besök av Poppe, Åsa & Elsa igår och Elsa håller på att pottränas så hon lånade Max potta igår och han tittade på. Så imorse när vi skulle byta blöja så satte han sig villigt framför teven (Pippi) och satt på pottan en lång stund. Han drack lite och åt lite och helst plötsligt så var där lite kiss! Nu gäller det bara att fortsätta med detta och se ifall han är mogen. Sen när det blir fint väder så kan han ju springa utan blöja ute, bara att kissa i gräset då ju!

Annars idag så ska jag till Väla och hämta beställda kläder! Jag ska även se om jag hittar lite kläder till både mig och Jocke! Han BAD mig att titta efter kläder till honom!! Då måste man passa på, innan han ändrar sig! :-)
Själv behöver jag trekvartsbyxor och capribyxor, har bara jeans... Lite varmt i sommar... Förhoppningsvis kommer det ju lite sol i sommar!

2 hade något att säga!:

Em sa...

Åh, fan, nu skulle ju jag ha varit med! Men du, det är nog dax att skaffa honom ordentliga byxor. Gillar han inte jeans?

Beatrice (Lyckosam) sa...

Åh vilken duktig kille *ler*