BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 15 maj 2009

Fredag...

Kl. 09,45
Kolla in denna bloggen (klicka på byxorna). Du kan vara med och tävla om ett par tjusiga byxor som hon syr själv. Kläderna är superfina, vi har lite till Leo och jag funderar på att beställa lite till Max oxå!

Idag ska jag handla mat och beställa tid för gamla bilen hos mekanikern i byn, vi behöver byta till sommardäck och behöver byta en reflektor fram annars går den inte igenom besiktningen...
Kl. 18,16
Nu har vi handlat mat, hämtat medicin till mig, köpt mat till kisen, mm Sen har vi även hunnit med att snacka skit med grannarna, alltid trevligt! Gick ner till affären och hämtade ut mitt H&M paket! Ska bli skoj att se hur mycket som passar. Det till pojkarna passar ju.

Jonas kom förbi på besök, han var på väg hem från jobb... Blev väl en runda på sisådär 4-5 mil trodde han... Kan tilläggas att det är ca 3,5 mil från Hbg till Lerberget så då förstår ni att han gillar omvägar!!

Nu har vi haft bilen sen igår och jag har fortfarande inte haft tid att provköra den! Alltid något annat som kommer i vägen!

1 hade något att säga!:

Nilla sa...

Han cyklade lite längre, blev 9,9 mil. Han tog en sväng via Hyllinge, Ängelholm och Mölle. Han är inte riktigt frisk.
Och det får jag säga eftersom att jag är gift med galningen. Kram