BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 7 maj 2009

Heldag på sjukhuset...

Kl. 21,02
Idag har det blivit en heldag på sjukhuset. Åkte in vid 11 för en koll av vikt, syresättning mm. Vikten var godkänd, 4370 g. Han vägde 4316 i tisdags så det var ju 54 g uppåt! Trodde faktiskt inte det. Syresättningen låg oxå bra som vanligt och blodtrycket var bra, nästan lite lågt. Han fick 12-målet därinne och under tiden fixade doktorn med recepten på hans vätskedrivande mediciner så jag kunde hämta ut dem idag. Ska även få ett intyg till Fk om att han är inlagd i Hbg, de har fått nys om att han är utskriven från Lund men inte att han är överflyttad till Hbg... Konstigt, men jag är inte förvånad!
Sen, efter han hade ätit färdigt, så åkte jag hemåt. Åkte inom McD och tog en burgare, hade ju inte ätit någon lunch och klockan var 14. Blev min favvoburgare, som serveras nu: Chicken McFeast!! Yummie!
På vägen hem ringde mobilen och det var Jocke som sa att Leo hade fått tid till logopeden kl 15! Då var klockan 14,20... Så det var bara att vända bilen och köra tillbaka!
När vi kom dit så kom sjukgymnasten så hon passade på att kolla in och bedöma Leo. Allt såg jättebra ut, han är som en frisk 2-månaders bebis utvecklingsmässigt. Fick lite tips på hur vi kan låta honom ligga på mage så han inte störs av knappen. För det är ju dags att träna nacken och ryggen på honom.

Sen kom logopeden och hon gav lite tips på hur vi ska främja sugtekniken, för den behöver utveklas mer. Den finns där ibland men han behöver träna den mer. Vi ska försöka använda nappen ofta och testa och ge honom på nappflaska innan varje mål (kanske inte det kl 12 på natten *ler*). Fick lite tips som var bra att använda och hon tyckte det var bra att han sög på sina fingrar för det är oxå övning!
Allt detta innebar att han fick ha sitt 15-mål där oxå så jag vi kom inte därifrån förrän klockan var nästan 5.

När vi väl kom hem så var huset tomt. Max var hos farmor och Jocke och hans far var och tittade på bilar. Vi behöver ju byta bil och kollade upp lite alternativ. Först ville vi ju köpa en ny, en Peugeot 308 men vi har inte riktigt råd med det, så det kommer nog bli en begagnad bil. Vi kollar runt lite.

På grund av att dagen blev som den blev så blev det pizza till middag idag. Mumsigt som bara den. Max åt 2 stora bitar.

Kl. 00,46
Sitter just nu och väntar på att Leos matdropp ska gå färdigt så jag kan gå och lägga mig. Han ska äta mellan 00-01 och det är inte lönt att lägga sig innan... Som tur e så turas vi om och ta denna matningen. Nästa mål han får är kl 6 imorgon och den som tar 00-målet slipper 06-målet. Skönt att man kan turas om mer med hans mat, eftersom han inte ammar. Det är oxå skönt att vi kunde plocka bort 03-målet och att han ändå går upp i vikt. Det hade varit skitjobbigt rent ut sagt om man hade behövt vara vaken mellan 3-4 på natten oxå!

Annars är Leo världens snällaste, han sover hela natten och gör inte mycket väsen av sig på dagen! Man kan inte tro att han är så sjuk som han är...

0 hade något att säga!: