BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 29 juli 2009

Vaccinering...

Idag har vi tagit ett steg fram på matfronten vad gäller Leo. Har inte blivit av att han fått puré på ett par dagar nu. Idag tog jag mig i kragen och plockade fram en med morot och potatis, gick rätt så bra, kräkte en gång mitt i, men sen gick det bra igen. Blev så förvånad för jag fick hämta mer!! Brukar alltid bara ta upp 2-3 tsk för han äter aldrig mer, men idag blev det 4-5 tsk!! Kanske börjar han fatta vad det handlar om... Han fick sin mat i knappen efter det och när den gått färdigt så var det nästan dags att åka iväg, då vi skulle till bvc och vaccinera honom idag. Kommer ut i hallen och ska sätta ner honom i bilbarnstolen och då kräker han ordentligt... 1 minuter efter att jag tagit på honom kläderna och eftersom han ätit morotspuré kan ni tänka er färgen... Snacka om stressmoment... Men snabbt byte av kläderna och sen in i bilen och iväg!

På bvc gick allt bra, 1 spruta i vardera lår och han blev ledsen men inte förtvivlad. Vikten ligger på 5650 g och han är ca 67 lång (mättes med gammal hederlig skiva, på sjukhuset kör de digitalt). Huvudomfånget låg på 41.
Nu återstår det bara att se hur han reagerar på vaccinationen denna gången...

Efter bvc var dags att handla lite mat... Eftersom det tar sin tid så fick Leo sin mat kopplad under tiden. Men det gick bra. Skönt att kunna gå och handla i lugn och ro och med bara ett barn, får ju inte plats om jag ska ha båda med mig... =)

När vi kom hem och hade packat in gick vi och hämtade Max på dagis. Han var väl inte överdrivet förtjust men gick med utan gnäll. Skoj att han gillar dagis så, imorse sa han inte hej eller ngt...
Gjorde fruktsallad till mellanmål till Max. På en halv melon, en banan, ett äpple och en nektarin. Han lämnade väl en halv nektarin, resten åt han! Fattar inte var han får plats med det... Men jag säger ju inte nej när han vill ha mer, då är man ju dum! =)

0 hade något att säga!: