BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 7 juli 2009

Tisdag...

Kl. 08,17
Igår kväll var det meningen att jag & T skulle iväg och spela minigolf och käka glass så jag fick lite tid för mig själv någon gång. Men vädret ville annorlunda... På eftermiddagen, vid 15 så började det regna som bara den. T ringde och undrade om vi ville komma till de på tacobuffé istället och det ville vi gärna!
Det var skitskoj att träffas igen, det var ju jättelängesen! Y-L har blivit så stor! 3½ år nu och en mycket bestämd dam! ;-)
Kvällen gick fort, tacobuffé och sen kaffe och gottis. Vi spelade kort (Liverpool) och jag vann! :-)
Ungarna lekte jättebra tillsammans, speciellt för att inte ha träffats på så länge! Fram emot 10 halv 11 så fick Y-L gå i säng. Max var duktig men lite rastlös, han ville inte lägga sig ner eller sitta still för länge för då riskerade han ju att somna... :-)
Vid 11 så var han så trött så då kröp han upp i mitt knä och bara mös en lång stund. Det har nog aldrig hänt innan... Sen började han fråga om inte vi skulle köra hem för han ville nanna... Det har heller aldrig hänt innan. Men jag tror att det var för att han inte hade någonstans att lägga sig hos oss. Han var på ett nytt ställe. Hade vi suttit i soffan hade han nog lagt sig där eller under soffbordet. Men vi skulle ju inte stanna så länge till så nu gjorde det inget. Vi spelade klart sista rundan sen åkte vi hem. Så vi var hemma lagom till 12.
Max somnade i bilen men vaknade när vi kom hem. Trots att han var så trött så skulle jag läsa Pannkakstårtan för honom. Men det räckte att jag snackade lite om bilderna sen somnade han gott! Men han skulle tvunget ligga i våra sängar! :-)

Idag ska vi ner till Lund med Leo för en kontroll. Vägning, mätning och saturationskontroll... Ev skulle de ta ukg oxå, kommer inte ihåg. Max ska vara hos farmor och farfar så länge. Igår när Jocke sa till honom att vi skulle till doktorn med Leo så sa han: "Max med dotorn". :-) Han ville oxå med, men det blir lite lugnare och åka själv. Han har mycket roligare hos farmor och farfar.

Kl. 16,24
Kontrollen i Lund tog max 5 minuter att göra sen var ssk där nöjd och vi kunde åka hem igen... Hon mätte saturationen och den låg mellan 77-79% vilket innebär att den ligger lite lägre nu än innan. Det är fullt normalt eftersom shunten som han har inopererad inte växer med honom. Men han ligger ändå bra i saturation. Vikten fick vi till 5,3 kg och längden till 65 cm! Så han växer och frodas! Känns väldigt skönt.

1 hade något att säga!:

tösan sa...

Tack själva för igår! Trevligttrevligt :-) Och skönt att kontrollen i Lund visade som den skulle!