BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 2 juli 2009

Sommarvärme... *uppd*

Kl. 14,21
Nu är sommaren här med full kraft! Jag älskar det eftersom jag har längtat efter solen och värmen. Typiskt nog kom sommaren lagom till vi skulle måla huset vilket innebär att vi står och målar i ca 30 gradig hetta! Men fint blir det!

Idag ska Jocke och hans far åka till Halmstad då Sprintermästaren hålls där idag! (Det är trav det handlar om alltså!) Själv ska jag vara hemma med busungen och lilltrollet! Får se om vi hittar på något idag eller bara tar det lugnt. Inte så lätt att hitta på något när man är bunden av Leos mattider. Hade det inte varit för att han måste ha droppet i en timme så hade ju allt varit mycket lättare, men nu är det som det är! Förhoppningen är att han ska kunna äta själv i framtiden men vi vet inte om eller när... Men jag kämpar på med smakportioner, har testat katrinplommon, majs och potatis/palsternacka. Potatis var ingen höjdare, kom upp igen meddetsamma... Ska ta och testa med morot snart oxå, ska bara låta honom vänja sig vid smakerna först.

Fick en tänkvärd kommentar på förra inlägget av Godistokig! Och svaret på den är att vi vet inget om hur Leos framtid ser ut! Om allt går som det ska så är det högst troligt att han kommer kunna leva ett hyfsat normalt liv. Han kommer alltid ha sämre ork än friska barn och idrotter är det inte säkert han kan syssla med. Vi vet dock inte hur länge hjärtat kommer att hålla eftersom det jobbar ju hårdare än ett friskt hjärta. Kanske blir det tal om transplantation i framtiden, vem vet?? Det äldsta barnet som har samma hjärtfel som Leo är nu ca 18 år så därför vet man inget om framtiden. Men den kommer när den kommer, vi kan bara leva i nuet.

Jag längtar så till på söndag, då ska mammagruppen träffas igen!! Det är sååå längesen nu! Tyvärr kan de inte se Leo eftersom jag vågar inte utsätta honom för någon smitta nu när det är mindre än en månad kvar till operation! Men förhoppningsvis ska vi kunna ha en träff efter Leos operation så de kan få se honom!!

Kl. 21,25
Vilken tur att jag har så goa vänner! Helt plötsligt blev det bestämt att jag och förra grannen T ska ut på måndag kväll. Spela minigolf och käka glass! Jag ska få vara mig själv utan barnen! Jag har i stort sett aldrig någon egentid utan barnen. Mycket beroende på att jag inte vet vad jag ska göra... Tur då att jag har T som kan dra ut mig! Tack för det T!!! Det är mycket värt!!
Förhoppningsvis kan det bli en vana att komma ut själv oftare. Känns som om det behövs för som det är nu så är det bara jag som gäller för Max! Om jag hade varit borta mer så hade kanske pappa varit lika bra till slut!

Idag har det inte blivit så mycket målat. Jocke har målat lite imorse, sen blev det alldeles för varmt på framsidan. Vi hade mys hela familjen på en filt i skuggan istället.

Nu ikväll somnade Max på soffan vid halv 5. Stackaren var trött efter all sol. Jag ville inte att han skulle sova för länge eftersom klockan var så mycket. Jag väckte honom vid 17,10 eftersom jag skulle ner och handla pizza till middag idag. Hade bara ett problem nu, han orkade inte gå så han fick sitta i vagnen och Leo fick jag ta i bärselen. Som han kräkte ner rätt så snart han kom upp i den... Men det finns värre saker... Gick rätt så bra att gå med Max i vagnen och Leo i bärselen.

Ville lägga Max vid 19 eftersom han somnat väldigt sent de senaste dagarna (mellan 20,30-21,30). Men som igår så ville han inte alls. Försökte länge i hans egen säng, sen provade jag i soffan och till sist i våra sängar! Där somnade han äntligen vid kvart över 8! Då hade jag sovit mer än vad han gjort under den tiden... Jag e sååå trött!! Värmen tar kål på en... Jag vet att jag inte ska klaga men lite gör jag ändå!

Just nu ser jag fram emot söndag och måndag!!

3 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Kan tänka mig att det känns smått blä att vara så låst vid mattiderna. Som tur är bor ni ju så fint i hus o kan njuta av sommar o sol i egen trädgård. Tänk om man suttit fast i en lägenhet på 17:e våningen utan balkong *fniss*

Liza sa...

ska bli sååå skoj på söndag att ses!!Hoppas såå på fint väder så vi kan träffas som planen är sagd!!

Jag.. sa...

Aha.. Tack för ditt svar =) Skönt att läsa att det finns en framtid i alla fall. Tidigare var ju allt så inriktat på att han skulle födas och klara de första operationerna att tanken på hur hans fortsatta liv aldrig slog mig. Hoppas ni får en härlig dag!! =) *kram* //GodisTokig