BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 8 juli 2009

Förvirring...

Idag var det dags för storebror att få besöka sjukhuset, vi har klippkort där ju... Han har varit täppt i näsan i många månader och låter lite nasalt så jag ville få det kollat. Då föreslog husläkaren först ett blodprov för att kolla ev allergier, visar det inget så är väl nästa steg att se ifall det kan vara polyper eller mandlar som spökar... Iaf Max var jätteduktig när han fick sticket i fingret! Satt still när de tog blodet och efteråt fick han välja en sak. Han valde en lite glittrig groda som han sen lyckades göra av med på väla... :-)
När vi kom ut från sjukhuset hade jag ett missat samtal hemifrån, så jag ringde upp och då säger Jocke att Leo ska opereras på måndag!! Va?? är allt jag får ur mig... Jag blir väldigt förvånad, jag var beredd på att det skulle flyttas framåt, som förra gången! Nu blir det 1 vecka och 1 dag tidigare! Inskrivningen blir på fredag men sen får vi permis över helgen, så vi slipper ligga där hela helgen. Sen ner på söndag kväll eftersom operationen antagligen blir direkt på måndag morgonen...
Usch jag har inte förberett mig känner jag... De ska skära i min lille kille igen! Öppna hans lilla bröstkorg och "rota runt" i honom... Känns mycket jobbigare denna gången för nu är han ju en person, vår kille som skrattar åt våra dumma grimaser och storebrors tokigheter och som är världens goaste. Vid förra operationen så var han bebis, vi älskade självklart honom lika mycket då men på ett annat sätt! Nu är han Leo! Killen med kalufsen... :-)

Storebror ska vara hos farmor och farfar på fredag, så slipper han det tråkiga med väntan, prover osv...

Leos operation kallas för en Glenn-operation. Denna operation är, vad jag har förstått lite "enklare" än den första men den är ändå väldigt omfattande. Han måste vara utan sitt blodförtunnande from nu och fram till operationen, vilket alltid innebär en risk iom att shunten börjar bli lite trängre... Men risken är annars att han blöder för mycket under operationen, så det är en avvägning...

Känns väldigt skönt att operationen blev flyttad bakåt eftersom vi måste försöka hålla honom frisk och nu är det en vecka mindre att hålla honom frisk på!! Plus att han kommer ju bara bli sämre ju längre tiden går. Bättre han blir opererad tidigare så kanske han hämtar sig snabbare. Det är mao bara fördelar att den blev flyttad men jag blev så förvånad att den blev flyttad!
Nu ska jag bara förbereda mig mentalt oxå!!

2 hade något att säga!:

Jag.. sa...

Stort Lycka till med Operationen!!
Ska tänka på er!

*kram* //GodisTokig

Beatrice (Lyckosam) sa...

Lycka till med operationen!
Jag tänker på er! orkar bara inte
kommentera alltid,men jag läser!