BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 1 juli 2009

Målning...

Kl. 08,07
Ja nu var det dags för att måla huset igen... Inte så skoj i detta underbara väder vi fått nu! Det är upp mot 30 grader och där står vi och målar... Snacka om att man får färg, på kroppen alltså! Jocke har fått mycket färg, jag har mest bränt axlarna som vanligt... Max springer i bara blöjan och stortrivs. Ibland så åker blöjan oxå och då kissar han i det fria. Bra för potträningen! Minsta killen ligger mest i vagnen i bara blöjan, han e så snäll. Sover eller leker. Ger inte mycket väsen ifrån sig.
Det är guld värt nu när vi är upptagna. Tack vare det så går jobbet fort.
Vi började måla iförrgår och då tog vi båda gavlarna, inte hela, då vi behöver ställning över 2 meter... Igår tog vi långsidan mot trädgården. Nu e det framsidan kvar, men det e svårt med den eftersom solen står på där större delen av dagen. Vi skulle behövt att det var molningt en dag... Men samtidigt vill man inte ha det molnigt nu när det fina vädret äntligen kommit... I-landsproblem...

Max har en ny lekkamrat i grannens dotter. De leker jättebra ihop. Skoj att han kan ha någon att leka med på gatan ju.

Idag e det fortsatt målning som gäller, måste även beställa mat till Leo!

Kl. 14,13
Nu har jag och Max varit på Familia. Vi hämtade specialbeställd medicin till Leo (tar ca 1 vecka att få hem). Passade på att beställa mat, som om vi har tur kommer imorgon. På apoteket träffade vi farmor så vi hade sällskap en stund, hon letade efter sandaler och jag efter trekvartsbyxor till Jocke. Vi fann båda vad vi sökte och Max som var så duktig fick en glass som belöning!
Nu är Jocke och Max uppe hos farmor och farfar och badar. Jag och Leo håller oss inne, för det är över 27 grader och inte en vindpust ute och det blir nog för mycket för lilleman.

En av doktorerna från Lund ringde imorse och undrade hur han mår. De hade fått utlåtande från Leos hjärtläkare här och är överens om att hans shunt börjar bli trängre (helt normalt iom att det är konstgjort material) så vi lär nog inte få flyttad op. tid. Isåfall blir det tidigare än vad vi fått nu eftersom Leo inte mådde bra när vi var hos hjärtläkaren. Han var jätteledsen och hungrig och för honom är det ingen bra kombination. Då var syresättningen ganska låg, runt 60-65 så därför tyckte läkaren att han skulle rapportera det så de inte skjuter på hans operation. Risken är om de skjuter för länge på den att Leo hinner bli dålig och det tar längre tid för honom att hämta sig efter denna op. Ev kan det bli tal om en extrakontroll i Lund innan op men läkaren i Lund skulle prata med Sune (Leos kirurg) och se vad han tyckte oxå... Det är ju han som är experten.

1 hade något att säga!:

Jag.. sa...

Skönt att utvecklingen är så längt framme som den är med op och kunskap om hjärtfelet.. men tänk så mycket det ändå kommer omkring... Det är ju inte bara några op och sedan är det bra... Hur kommer hans liv se ut som tonåring? Kommer han kunna motionera som alla andra (om det går så bra som möjligt med allt under alla op osv).. Behöver han gå på extra kontroller hela livet ut?
Hoppas er helg blir trevlig!
(ok, det är inte helg ännu... men nu börjar min semester *ler* Så nu är det helg!!)

*kram* //Paulina GodisTokig