BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 28 juli 2009

Dagis, ärenden och vaccination...

Har varit och lämnat Max på dagis för första gången på 4 veckor. Han gick rakt in och sa hej då till mig... Så var det med det! =)

Leo skulle eg vaccinerats idag men dom ringde från bvc och sa att dsk här i Mörarp var sjuk och hon i Påarp hade fullt så vi fick ny tid imorgon. Skönt, eftersom jag har en del ärenden idag. Kan vi ta vacc imorgon och se hur han reagerar på den. Sist kräkte han kopiösa mängder i 3-4 dagar, så jag bävar faktiskt lite för denna sprutan! Ser ju hellre att han skulle få lite feber eller så... Allra helst vill jag inte ha någon reaktion alls förstås! =)

Just kräkningarna är ju inte bra för honom eftersom de tar energi från honom och maten... Och är det ngt han verkligen behöver så är det energi och kalorier... Men vi får se imorgon vad som händer.
Idag ska jag njuta av att gå på väla för första gången på lääänge! Vi har inte velat ta ut honom där eftersom vi har velat hålla honom frisk inför operationen. Men nu finns det inget hinder längre! Sen kommer jag ju inte gå där var dag kanske... :-)

Idag kom jag fram till att Max behöver byxor och långärmade tröjor! Han har mest mjukis och inte så många! På dagis lär han behöva jeans oxå... Alltid trevligt med en ursäkt för att köpa kläder...

1 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Vad härligt att han bara promenerade rakt in på dagis! Fyra veckor är ju en lååång tid för en kotte *fniss* Så skoj för honom att komma tillbaka till alla kompisar o skönt för dig med lite egentid med Leo =) Kram