BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 21 juli 2009

HEMMA!

Igår kom vi äntligen hem! Blev utskrivna strax efter lunch så vi var hemma vid halv 3. Skulle ju städa rummet på Ronald innan vi åkte. Kändes lite konstigt att åka hem, man vänjer sig fort vid all personal som kommer och gör kontroller osv.. Men känslan av att sova i egen säng är ljuvlig! Fick förmånen att jag är fortsatt sjukskriven månaden ut, så jag spar på mina mammadagar! Var en glad bonus.
Max var hos sin kusin i Rydebäck och de var på tropikariet, så de ringde sen när de var hemma. De åkte buss dit och det är första gången för Max! De plus att se på alla djuren måste ha varit helfräckt för honom. Han storgrät när Jocke kom och skulle hämta honom! Ville inte hem. Men efter en stund och ha lockat med Leo så gick det bra.

Så skönt att ha honom hemma igen. Har saknat honom denna veckan.
Jocke kommer vara hemma tom fredag, han skulle eg jobbat mån-ons, men han fick ta semester. Sen jobbar han helgen..

Nu ska vi tillbaka till Lund på måndag för återbesök, sen får vi se vad som händer.

Internet strular hemma hos oss för tillfället. Hade stora bekymmer igår, kunde inte komma ut alls, ens om jag tog bort routern och kopplade modemet direkt till datorn. Modemet fick stå avstängt under natten och nu funkar det än så länge... Det är när sådant händer som man inser att man e beroende av ett fungerande internet... Hoppas det fortsätter funka...

1 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Vad skönt att du kan spara på dina dagar...kan du vara hemma längre om du vill. Eller så kan gubben vara F-ledig medans du är sjukskriven =)